fbpx

We verouderen allemaal, maar we verouderen allemaal anders…

Bij Ambiance Beauty ligt de focus op het begrijpen van iedere unieke huid, met zijn of haar verschillende behoeftes. De toewijding om deze verschillen te begrijpen, en iedereen zo goed mogelijk te helpen aan een mooie gezonde huid, heeft mij ertoe geleid een analyse methode te integreren in ons behandelaanbod die het voor mij mogelijk maakt 100% op maat gemaakte behandelingen te kunnen geven.

Met behulp van de wetenschap

huidanalyse

Met behulp van onze LIGHT SKIN CAMERA, een geavanceerd huidanalyse toestel en een test van de genen weten we niet alleen wat wel goed en wat niet goed te behandelen is op de huid, maar we kunnen je vertellen wat je het beste kunt, smeren, eten en welke vitamines je het beste kunt gebruiken.

Veel mensen die de salon bezoeken vertellen mij over ongewenste erfenissen op de huid. Ontsierende adertjes van vaders kant, de rimpels van moeder en oma. Dat de genen alles te maken hebben met hoe wij verouderen weten veel mensen best wel. Maar dat wij al jaren gebruik kunnen maken van deze erfelijke informatie om de huid effectiever te behandelen is nog niet zo bekend en wordt nog maar bij enkele instituten in Nederland toegepast.

Welke informatie zit er in jouw genen verborgen? En wat hebben we hieraan?

Met de juiste genetische informatie en een kijkje in de diepere lagen van de huid hebben we een persoonlijke gebruiksaanwijzing in handen. Het genetisch rapport betreft een analyse van 24 genen. Deze 24 genen geven  de benodigde informatie over de sterke en zwakke punten van de huid.

Weet je zeker of je huid zelf goed in staat is om zich te verdedigen tegen giftige stoffen en vrije radicalen? Wil je iets doen aan een vroegtijdige veroudering en weet je niet hoe? Heb je het gevoel dat de huid lijdt aan een overgevoeligheid en begrijp je niet waarom? Zijn er veel zichtbare rode adertjes, vlekken of verslapping? Als je begrijpt hoe de huid werkt, weet je hoe je hem sterker, gezonder en fitter kunt maken.

Handig zo’n persoonlijke gebruiksaanwijzing, maar wat kun je er dan precies mee?

 1. Wij geven advies over de beste behandelmethoden voor de huid. Wat werkt goed en wat kun je beter niet doen.
 2. We kunnen huidverzorging op maat laten maken met het merk Sepai.  Deze producten bevatten de meest hoogwaardige formules om de uitdagingen van jouw huid perfect te ondersteunen en optimaliseren. Een receptuur aangepast op jouw genen.
 3. Een advies zonder maat gemaakte producten maar wel met de kennis van de genen. Je bent vrij om te kiezen hoe je deze informatie gebruikt.
 4. Voedingsadvies.
 5. Welke supplementen werken voor jou dus veel gerichter gebruik van voedingssuppletie.

Stappenplan voor nu…

 1. Doe de Skin Decode-test: de specialiste van Ambiance Beauty zal  helpen bij het verkrijgen van een DNA sample van het wangslijmvlies. Deze sample wordt in Italië in een medisch lab verwerkt via het Sequenom Mass Array systeem. Deze ongekende technologie wordt gebruikt om de opeenvolging van de genen, die betrokken zijn bij de genetica van huidveroudering, nauwkeurig te bestuderen.
 2. Het maken van de huidscan kan in principe bij hetzelfde bezoek plaats vinden. De scan neemt slechts 2 minuten extra tijd in beslag.
 3. Aan de hand van een vragenlijst kunnen we het overzicht compleet maken en een totaalbeeld schetsen. Voorbeeld: we willen o.a. weten hoeveel je beweegt, of je bewust eet en of je een goede nachtrust hebt.
 4. Zodra de uitslag bekend is (na gemiddeld 6 a 8 weken) nemen wij contact op voor een afspraak. Op basis van de genetische analyse van erfelijke aanleg, de klinische informatie, de scan en omgevingsfactoren van jouw levensstijl, ontvangt je een genetische verslag en uitgebreid advies.

Het rapport

Dit rapport bevat gedetailleerde informatie over genetische risico’s in 6 categorieën. Deze melden de zichtbare en onzichtbare tekenen van huidveroudering gecombineerd met een behandelprotocol met aanbevelingen voor het verbeteren van gewoonten en levensstijl:

 • Huid architectuur & rimpels;
 • Ontgiften & oxidatieve stress;
 • Intolerantie & ontstekingen;
 • Geavanceerde glycatie;
 • Regeneratie & vasculaire tonus;
 • Hyperpigmentatie.

Optioneel: 100% maat gemaakte cosmetica

Met meer dan 2700 ingrediënten combinaties kan een op maat gemaakte verzorging  gemaakt worden. Aangepast op jouw DNA en persoonlijke voorkeur in structuur en zelfs geur.

DNA Genetic Report, inclusief advies en huidscan.
Normale prijs € 450,-.
Nu, in de maand oktober 2019: € 25,- korting