fbpx

We are hiring: Schoonheidsspecialiste/Stagiaire

Vacature Schoonheidsspecialiste

05-01-2021

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een beauty professional die ons team komt versterken voor minimaal 30 uur per week.

Ben jij een schoonheidsspecialiste die gaat voor het beste resultaat? Met alle aandacht voor de klant in de stoel? Ben je bereid om veel nieuwe technieken te leren. Geef jij fantastische gezichtsbehandelingen met oog voor detail? Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en in het bezit bent van het diploma schoonheidsspecialiste niveau 3 of 4, dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wij vinden het wel belangrijk dat je al enige ervaring hebt. Minimaal 1 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste is een vereiste voor een reactie.

Wij zoeken een flexibele harde werker. Leergierig en bereid te investeren in kennis en innovatie. Een teamplayer met de nodige ervaring en de wil volledig mee te draaien in ons team. Wacht dan niet en mail je CV, motivatie +pasfoto.

  • Soort dienstverband: minimaal 30 uur.
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Salaris: € 1.000,00 tot € 1.750,00 per maand

Stuur een bericht naar info@ambiancedelft.nl

Vacature Stagiaire

Wil je naast de opleiding voor Schoonheidsspecialiste het vak in de praktijk leren? We hebben een stageplek beschikbaar. Ook voor een stageplaats vragen wij een cv en motivatie voor een reactie.

Stage: 16 uur

Stuur een bericht naar info@ambiancedelft.nl