Open dag op 23 februari

open dag

Word jij ook graag op een natuurlijke manier oud, maar wil je wel graag je houdbaarheid verlengen?

Maak kennis met het nieuwste en beste en meest effectieve op het gebied van natuurlijke huidverjonging en ontdek ”de ‘WOW” bij Ambiance Beauty op 23 februari 2019

Ben je niet meer tevreden net je eigen spiegelbeeld? Zie je ouder uit dan dat je je voelt maar gaan injecties en andere ingrijpende maatregelen je te ver?  Op 23 februari openen wij onze deuren voor iedereen die meer weer weten over de nieuwste meest effectieve technieken op het gebied van huidverjonging. Geen pijn, risico’s of downtime. Alleen de WOW!

Je kunt op deze dag binnenwandelen, rondneuzen en vragen stellen. Maar waarschijnlijk krijg je dan spijt dat je je niet hebt opgegeven voor 1 van de prachtige proefbehandelingen.

Je kunt je opgeven voor een gratis huidverjongingsadvies terwijl je onze producten mag voelen en ruiken  en je kunt 1 van de 3 fantastische behandelingen zelf ondergaan voor een gereduceerd tarief. Hoe werkt het?

Kies een tijdstip op 23 februari die jou het beste uitkomt en bestel de behandeling naar keuze bij 1 van onze medewerksters:

Je betaalt slechts € 50,00 voor een deelname voucher. Deze voucher geeft jou recht op:

  1. Een huidverjongingsadvies;
  2. 1 behandeling naar keuze;
  3. Een korting van € 50,00 bij aanschaf van een zeer aantrekkelijke kuur;
  4. Een goodiebag  t.w.v € 50,00 met huidverzorging afgestemd op jouw huidtype;
  5. Een hapje en een gezond drankje.

Al deze kennismakingsbehandelingen zijn inclusief huidverjongingsadvies.  Lees hier op de site alles over deze huid verjongende technieken en kijk welke methode het beste bij jou past.