fbpx

Onze krachtpatser behandelingen!

Perfecte keuze voor in de wintermaanden!

In de winter heeft de huid veel te voortduren en daarom hebben wij onze grootste (winter) krachtpatsers even op een rijtje gezet voor jou! Maak een keuze tussen één van onze prachtige behandelingen en help jouw huid de winter door! 

1. Cosmedische Peeling

De eerste echte krachtpatser voor in de wintermaanden zijn de cosmedische peelings. Deze behandelingen zijn perfect voor in de wintermaanden. Met deze cosmedische peelings gaan wij o.a. werken aan: fijne lijntjes, diepe rimpels, pigmentvlekjes, zonschade, post acne, grove huid, versteviging en egale teint.

Een peeling is een  doeltreffende techniek om direct een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlagen te verkrijgen. Hierdoor ontstaat er een verdikking van de huid, een stimulatie in de aanmaak van de collageen- en elastinevezels, een egaler huidbeeld doordat pigmentvlekken worden aangepakt en een verbeterde doorbloeding. Meer informatie over de Cosmedische peelings vind je hier.

2. Microneedling

Micronaaldjes doorboren de epidermis en dermis (bovenste lagen van de huid). Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een weg door de huid voor producten, waardoor de producten zonder werking te verliezen op de gewenste plek in de huid terecht kunnen komen. Daarnaast stimuleert microneedling de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke genezingsproces van de huid te activeren. Meer informatie over microneedling vind je hier.

3. So-Up

Deze behandeling is een prachtige behandeling als jij af wilt van ongewenste rimpeltjes of dat je merkt dat jouw gezicht volume mist. Bepaal in de afbeelding hieronder welke huid je op dit moment hebt en bepaal hoeveel behandelingen jij nodig zult hebben voor het allerbeste resultaat! Meer informatie over de So-Up behandeling vind je hier.

4. Ruby Mate

De personal trainer voor jouw huid! De behandeling met de Ruby Mate bestaat uit Miolifting met geluidsgolven voor  gezicht, hals en neklijn. Miolifting veroorzaakt een natuurlijke lifting en versteviging  in de huid. Er kan gebruik gemaakt worden van geleidende rollers voor de grotere zones. De antennes trainen de kleine spiertjes. Meer informatie over de Ruby Mate vind je hier.

5. Overige huidverbeterende behandelingen

Naast de bovengenoemde behandelingen hebben wij nog meer huidverbeterende behandelingen zoals: microdermabrasie en bijvoorbeeld de OXYNOVA. Wanneer jij bij Ambiance Beauty komt adviseren wij jou graag de juiste behandeling passend bij jouw wensen en huidtype.

Alle behandelingen los geeft een mooi instant resultaat. Wat we echter adviseren is om meerdere behandelingen te ondergaan. We werken dan veel met een mix van de behandelingen in verschillende sessies. De mogelijkheden zijn eindeloos. 3 huidtherapeutische behandelingen (mix): € 475,00.

Wil jij meer informatie ontvangen over de bovenstaande behandelingen? Of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! Wij helpen jou graag verder!