fbpx

Ontdek onze @HOME TREATMENT

La Colline @HOME TREATMENT €135

Verwen jezelf en mis geen enkele ‘huidbehandeling’, ook niet in deze uitdagende tijden..en je helpt ons er natuurlijk ook heel erg mee!
Wil je vanuit het gemak van je huis en zonder een voet buiten te zetten je huid behandelen en optimaal verzorgen? Bestel nu  snel je @Home Treatment pakket en wees lief voor je huid in deze bijzondere tijden.

Hoe werkt het?

  • Je ontvangt op de gewenste datum een feestelijk pakket thuis met een volledige thuis behandeling van La Colline. Vertel ons waar jij nu het meeste behoefte aan hebt en jouw pakket is aangepast aan je persoonlijke behoefte.
  • In de mail ontvang je een filmpje van ons. We praten je helemaal door de behandeling heen.
  • Er zit een extra La Colline product bij voor thuis t.w.v. 129 euro. Dit is een volledige verkoopverpakking van een masker waarmee je de huid nog weken kunt behandelen. Je kunt het resultaat van deze behandeling dus veel langer vasthouden.
  • De bezorging is gratis (binnen een straal van 10 km).
  • Wat doet het? Deze behandeling is gelijk aan de kwaliteit van die in de salon en bestaat uit drie high-performance fases, die vermoeidheid, vlekjes, rimpels en vochttekort verminderen. Hierdoor ziet de huid er soepel, schoon en stralend uit. Een ultra milde enzymatische peeling voor alle huidtypes zorgt dat de huid voorbereid is op de voordelen van het masker. Het Serum pakt zichtbaar rimpeltjes en fijne lijntjes  aan door ze van binnenuit op te vullen. De huid ziet er direct  jeugdiger uit.