fbpx

Online Skin & Health care Event op 28 Mei

Wil jij meer grip hebben op de veroudering van je huid en wil je alles weten over de nieuwste huidverjongende en levensenergieverhogende producten en behandelingen?  Zorg dan dat er er bij bent op donderdagavond 28 Mei. Tijdens ons eerste Online skin & Health Care Event vertel ik je er alles over. En daar blijft het niet bij, je ontvangt een goodybag met een levensenergieverhogende olie, ons gratis e book, een behandelvoucher en er is nog een mooie prijs te winnen.

De unieke werking van levensenergieverhogend merk Infinirgy

Als ondernemer en moeder ben ik steeds op zoek naar een goede balans tussen werk en privé. Zo heb ik Lorraine Vesterink een aantal jaren geleden leren kennen tijdens haar Masterclass voor ondernemers in Ibiza.  Lorraine geeft coaching aan ondernemers, is motivational speaker, heeft meerdere ondernemersboeken geschreven. Zij organiseert theater shows en daarnaast is zij oprichtster van het merk Infinirgy. Haar eigen label met levensenergie verhogende producten.

Online meditatie

Lorraine zal tijdens het Event met alle deelnemers een live online meditatie doen en meer vertellen over haar favoriete oliën. Ik gebruik dagelijks essentiele oliën en de unieke werking van deze oliën wil ik heel graag met jullie delen.
Misschien wil je je fitter voelen, beter in je vel ,slanker zijn, meer zelfvertrouwen of meer in balans? Je kunt ze gebruiken om je immuunsysteem te versterken en virussen buiten de deur te houden. Met het gratis e book vind je straks zelf je weg en zal je net zo’n fan worden van deze producten als wij dat zijn.

Programma 28 mei:
Levensenergie voor huid, body en geest

  • Introductie en welkomst woord

  • Meditatie met Lorraine Vesterink

  • Spectaculaire resultaten met ASAP; ook voor jouw huid?

  • De kracht van levensenergieverhogende oliën. Wat kan dit voor jou betekenen?

Koop daarom vandaag nog een ticket in onze webshop. Deze ticket is niet alleen voor het Event maar ook voor een spannende goodybag met een waarde van 75 euro. Hier zitten meerdere prachtige kado’s in die aansluiten bij de onderwerpen van het Event.
Het Event kun je gewoon op een telefoon of laptop  volgen. Je ontvangt voor deze datum een goodybag en link naar het Event. Ook kun je een vriendin uitnodigen om mee te doen. We hopen dat je er allemaal bij kunt zijn- vol=vol, dus geef je snel op en dan staan wij eind Mei ook bij jou voor de deur met zo’n spannende goodybag.

Bestel nu meteen een ticket voor ons eerste Online Event