Uw huidanalyse door middel van een genen test

Weet jij met zekerheid dat jouw lichaam zich goed kan wapenen tegen toxines en vrije radicalen? Wist je dat in je genen geschreven staat of je aanleg hebt voor rimpels, verslapping en pigmentvlekken?

Ervaar je veel gevoeligheid en ongemak en begrijp je niet waarom? Of misschien verwacht je veel van een behandeling en blijft het resultaat uit of stelt deze teleur. Vanaf nu maakt Ambiance Beauty samen met Gen Decode Skincare het mogelijk jouw genen te analyseren die jouw huidbeeld bepalen. De mens bevat ongeveer 26000 genen. 24 daarvan dragen belangrijke informatie over uw huid.  Gen Decode leest de fouten in de genen (SNP) die bepaalde problemen veroorzaken. Natuurlijk kunnen we met onze huidverzorging en behandelingen je DNA niet veranderen maar we kunnen de huid extra ondersteunen, precies waar nodig.

Wat kunnen wij met deze informatie?
100% maatgemaakte huidverzorging, behandelingen en suppletie advies

De genetische test, een aantal belangrijke persoonlijke vragen en foto’s van de huid geven de ontwikkelaars van Sepai Gen Decode de mogelijkheid op maat gemaakte instituut behandelingen voor je te ontwikkelen en/of een klein of zeer uitgebreid verzorgingsplan voor thuis. Je ontvangt een persoonlijk rapport met belangrijke informatie over je huid. Deze informatie kunnen wij vertalen naar lifestyle advies en wij weten precies welke behandelingen wel, en welke niet geschikt zijn om je huid te verbeteren en optimaliseren.