fbpx

NIEUW Technoceuticals® Powerpeeling

technoceuticals

Nieuwe visie op het gebied van huidverjonging!

Wat zou je zeggen als we uw huid kunnen behandelen met producten die in staat zijn de huidconditie zo te boosten dat deze weer in zijn jeugdige energie komt? 

Dermatoloog, productontwikkelaar en schrijver dokter Murad  was 30 jaar geleden de eerste huidarts die zijn patiënten ging behandelen met zuren om het huidbeeld te verbeteren. Hij ontdekte dat het cellulaire vochtgehalte terugloopt naarmate we ouder worden omdat onze cellen steeds meer moeite hebben met de opname van vocht. Al 50 jaar lang ontwikkelt hij huidoplossingen die het ouder worden op cellulair niveau aanpakken.

Vroegtijdige huidveroudering

We weten inmiddels dat het echt niet alleen onze genen zijn die bepalen hoe we verouderen. 80% van vroegtijdige huidveroudering ontstaat door omgevingsfactoren. Waar we wonen en hoe we ons gedragen bepaalt grotendeels hoe we eruit zien. Roken, straling, licht en fijnstof putten onze huid uit waardoor de jeugdige energie terugloopt en de kwaliteit van onze huid aanzienlijk vermindert. Wat als we de huid kunnen behandelen met producten die in staat zijn de huid zo te prikkelen, dat de huid weer in zijn jeugdige energie komt?

De wetenschappelijke innovatie Technoceuticals van Murad is de nieuwste generatie producten die werken als powerboosters op de huid. De behandeling bestaat uit een zachte huidvriendelijke opbouw van verschillende zuren op lagere levels, gecombineerd  met een flinke dosis modern denken. Met 12 unieke extra ingrediënten voorkomt de behandeling roodheid en ontstekingen. Het resulteert in vermindering van rimpels, werkt verstevigend, egaliserend en boost de immuniteit en energiecentrale van de huid om de jeugd te onthullen. Het ReactivCell Complex laat cellen ontwaken, om ze aan te zetten tot meer activiteit.

1x IP5

€ 129,- /

1x Retinol

€ 135,- /

6x Retinol

€ 645,- /

Hoe zien de professionele powerbehandeling met ReactivCell Complex eruit?

  • 6 behandelingen van 60 minuten;
  • Opbouwend in sterkte.

6 goede redenen om dit programma te volgen!

  1. Verminder razendsnel zichtbare lijntjes en diepe rimpels;
  2. De huid wordt verstevigd;
  3. Een geëgaliseerde huid;
  4. De huid krijgt een boost voor een levendige en jeugdige uitstraling;
  5. De doorbloeding wordt gestimuleerd;
  6. Maximaal vochtherstel.

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!