fbpx

Beautytrends 2019

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid

1) GROENE WERKSTOF COMPLEXEN IN JOUW CRÈME OF MASKER

Een gezond dieet dat rijk is aan plantaardige ingrediënten is niet alleen belangrijk om je gewicht onder controle te houden, maar ook je huid en haar varen wel bij verstandige voedingskeuzes. Voldoende groenten en fruit eten is dan ook een must maar wist je dat je ze ook kunt smeren? Nu beautymerken het belang van natuurlijke ingrediënten steeds meer omarmen, verwerken ze krachtpatsers zoals groenten,bloemen, kruiden en fruit ook in hun producten. Een opwekkend masker met gefermeteerd olijfolie met jasmijnblaadjes? Een peeling die zijn groene ingrediënten middels een zuurtje uit fruit de huid in sluist? De groente- en fruitafdeling bevindt zich nu gewoon in je badkamer!

Sepai lanceert in 2018 iedere maand nieuwe slimme producten, groene werkstof-complexen in een (gelukkig) betere verpakking. Nog zo’n hele bijzonder ontwikkeling is de toevoeging van Pre en probiotica in het nieuwe en reeds bestaande assortiment.

2)VERHOOG JE HOUDBAARHEID (FAST LIVING-SLOW AGING)

Een pittige behandeling op zijn tijd, zoals een zware peeling met zuren die diep in de huid kunnen komen, kan prachtige resultaten opleveren. Als je dit echter met vaste regelmaat blijft toepassen zal het je verouderingsproces versnellen. Dit omdat tekenen van huidveroudering eerder aan het oppervlak komen. Uit wetenschappelijk onderzoek is onlangs gebleken dat het huidverjongende resultaat slechts een tijdelijk karakter heeft en niet langdurig stand houdt. Bij Murad en Paola van Sepai is dit al veel langer bekend. Ambiance Beauty gebruikt sinds kort de IP 5 peeling om de celenergie te verhogen en de immuniteit weer gezond te maken en de nieuwste Retinol peeling tegen rimpels en vlekjes. De resultaten zijn minstens zo mooi en de huid hervind zijn jeugdige energie.

Bij de producten van Sepai draait alles om longelivety. Door hele hoge, pure concentraties te gebruiken worden de cellen optimaal geconditioneerd en gaan ze langer mee.

3)  GA WATERVERLIES TEGEN
” Als we ouder worden hebben de cellen steeds meer moeite met het opnemen van vocht” (Howerd Murad)

Een jeugdige huid is in staat de levende cellen voldoende vocht op te laten nemen en in de huid te binden waardoor de barrièrefunctie optimaal kan werken. Als we ouder worden hebben de cellen steeds meer moeite met het opnemen van vocht. Het optimaal functioneren van de cellen gaat achteruit. Naarmate we ouder worden, neemt de verdamping van vocht door de huid toe. De huid wordt vochtarmer, de barrièrefunctie van de huid verslechtert
Murad gelooft dat cellulaire hydratatie de sleutel is tot een jonger uitziende huid. Door je water te eten met waterrijk voedsel, kan je lichaam het water langzamer opnemen en neemt het meer essentiële vitamines en mineralen op. Langzame en nauwkeurige hydratatie is de inspiratie achter de nieuwe Nutrient-Charged Water Gel.

4) LAAT JE HUID NIET LIJDEN ONDER LUCHTVERVUILING

Nu luchtverontreiniging in steeds meer landen aan de orde van de dag is, is het ook belangrijk om je huid hiertegen te beschermen. Hoe doe je dat en wat zijn de laatste ontwikkelingen in cosmetica? Steeds meer merken lanceren speciaal beschermende en herstellende producten zoals de City Skin lijn (Murad ) en de binnenkort verkrijgbare URBAN  producten van Sepai. Ook La Colline heeft een anti pollution emulsie die de gifstoffen neutraliseert. Een goede antioxidant bij je ontbijt innemen is ook niet onverstandig van mensen die in de stad wonen.

Deze revolutionaire ultra-lichte 100% minerale zonbescherming  werkt als schild voor de 5 belangrijkste veroorzakers van huidbeschadigingen:

 • UV-A
 • UV-B
 • Verontreiniging
 • Blauw licht van apparaten
 • Infraroodstraling

 5) SKIN FITNESS VERSUS BOTOX 
Onlangs verscheen in het nieuws dat de anti aging behandeling bij de schoonheidsspecialiste weer in populariteit toeneemt en dat de botox en fillers aan terrein verliezen. Nieuw in ons rijtje van anti aging behandelingen is ons skin fitnessapparaat ‘RUBY MATE’.

Niet alleen lijf en leden hebben beweging nodig, ook de spieren in je gezicht. De Ruby mate prikkelt en stimuleert onderhuids je gezichtsspieren door elektrische impulsen. De doorbloeding, de collageenaanmaak en celregeneratie worden geactiveerd. Een ware verjongende boost!
* Binnenkort meer hierover.

6)NUTRICOSMETICA :Smeren en slikken!

Voedingssupplementen die een prachtige huid en glanzend haar beloven zitten in de lift. Nieuw is de CMZ van Beauty Supps waaraan nu vitamine D is toegevoegd. Aan onze antioxidant supps is kurkuma toegevoegd.

Eigenschappen van kurkuma:

 • Krachtige Antioxidant
 • Voor hart en bloedvaten
 • Ondersteunt gal en leverreiniging
 • Goed voor het geheugen
 • Bevordert de spijsvertering
 • Voor soepele gewrichten

7) Veganistische cosmetica

Een laatste trend is de toename van veganistische producten. In veganistische cosmetica zitten geen dierlijke bijproducten zoals melk en ei. Ook ontbreekt het aan een aantal veelgebruikte bijproducten van dieren zoals bijvoorbeeld bijenwas en honing, lanoline, zijde en keratine. Bedrijfsbeleid is erg belangrijk. Veganistische producten zijn niet op dieren getest   
Het huidverouderingsremmende merk wat op 1 product na ( binnenkort ook) wel 100% vegan is….SEPAI.
Niet alleen is Sepai vegan en zijn alle ingrediënten goed voor de huid, gezondheid en milieu. Ook is het productieproces van deze ingrediënten veilig voor het milieu. Daarmee loopt Sepai ver vooruit op de tijd.