fbpx

NIEUW bij Ambiance Beauty: medische huidbehandelingen

Medische huidbehandelingen voor elke fase van het verouderingsproces

  1. Graad 1: Energie C VERHELDERENDE BEHANDELING: Antioxidanten behandeling met een hoge concentratie vitamine C voor een verbazingwekkend verhelderend effect. Helpt de eerste tekenen van veroudering te bestrijden. Werkt preventief en corrigerend op fijne lijntjes.
  2. Graad 2: Collageen 360º HERNIEUWDE STEVIGHEID: Geeft het gelaat een verstevigende boost dankzij de hoge concentratie aan verrijkt zeecollageen. Verstevigt de gezichtscontouren en herstructureert de huid, waardoor de huiddichtheid en elasticiteit toenemen.
  3. Graad 3: Stem Cell REGENERATIE: Deze professionele regeneratieve behandeling met hoge concentraties plantstamcellen is ontwikkeld om de vertraging in celregeneratie terug te draaien, de bindweefselstructuur te versterken en de huidkwaliteit en textuur te verbeteren. Deze behandeling helpt de huidcellen te beschermen en hun natuurlijke zelfherstellende vermogen te verbeteren. Gaat de tekenen van fotoveroudering tegen en herstelt de huid die beschadigd en verzwakt is.
  4. Graad 4: DNA GLOBAL ANTI-AGING: Deze anti-aging behandeling is ontwikkeld om DNA schade op de huid te voorkomen en behandelen. De behandeling beschermt en repareert de cellen, voorkomt toekomstige schade en vertraagt vroegtijdige veroudering.

Lees hier meer over mesoestethic.

Deze behandelingen bestaan naast een grondige huidreiniging en epilatie, werkstoffen boost en medisch masker uit 3 onderdelen waaruit gekozen kan worden met behulp van een persoonlijke huidscan en de adviezen van de behandelend specialiste. De behandeling kan worden uitgebreid met een medische peeling, needling, bindweefselmassage, liftende massage en/of lichtbehandeling.
  • 3 behandelingen: €499,-
  • 6 behandelingen: €899,- (€ 99,- voordeel bij 6 behandelingen)

, ,