fbpx

NIEUW: INFINIRGY – essentiële oliën

NIEUW BIJ AMBIANCE: 100pure etherische olie van INFINIRGY -Het wonder van de natuur

Onze etherische oliën zijn 100% puur en van therapeutische kwaliteit. Ze worden zorgvuldig gewonnen uit planten en bevatten geen vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten. Bij Ambiance Beauty gebruiken we de olie als ondersteuning in onze adviezen. Essentiële oliën ondersteunen bij ontgiftingsprocessen, angsten en hormonale problemen. Ze kunnen acne en andere onreinheden op de huid aanpakken en ook het behandelen van ouderdomsvlekjes en overgewicht. Iedere maand zullen we een olie onder de aandacht brengen in de salon en in de nieuwsbrief.

Maart 2020: White Fir

De White Fir deze gebruik je bij gebrek aan balans en kun je inzetten bij de volgende klachten:
  • Bronchitis;
  • Frozen shoulder;
  • Spierpijn;
  • Verkoudheid;
  • Griep;
  • Astma;
  • Artitis;
  • Urineweg infectie.

10ml White Fir: € 31,50 – Bestel direct online

Februari 2020: Lemon 

Lemon maakt alles schoon en zuiver. Niet alleen in huis als schoonmaakmiddel of als verfrissing in een diffuser. Met citroenolie kun je o.a. kun je een natuurlijke zeer effectieve ontgiftingskuur maken. De olie staat erom bekend dat hij de gal, lever en lymfesysteem kan reinigen. De citroenolie is een veel beter alternatief dan het sap van een citroen in lauw water wat al veel mensen doen. De olie wordt namelijk gewonnen uit de schil en bevat geen sterke zuren. Daardoor tast het je tandglazuur niet aan. Voeg twee druppels olie toe aan een glas water in de ochtend en profiteer van een schoon en fris lichaam. Daarnaast ondersteunt citroenolie de spijsvertering en verhoogt de gal productie waardoor je voedsel beter wordt afgebroken. Al deze voordelen helpen uiteindelijk bij het afvallen. Ook maakt citroenolie ziektekiemen onschadelijk en versterkt het immuunsysteem.

15ml Lemon: € 17,20 – Bestel direct online

(in 1 flesje van 15ml zitten het sap uit de schil van 45 koudgeperste citroenen)

Deze fluisterstille aromaverspreider is een musthave in jouw huiskamer en bij jouw werkplek. Deze krachtige geurverstuiver en moodlight kan er met de juiste essentiële olie in water voor zorgen dat je je beter kunt concentreren, je je middagdip kunt omzeilen of je een meer ontspannen omgeving creëert. Ontdek de mogelijkheden bij ons in de salon.