fbpx

Nieuw en revolutionair van Dokter Murad: in goud gestabiliseerde vitamine C!

NIEUW: Vita-C Glycolic Brightening Serum  

Sinds 14 april nieuw bij Ambiance Beauty: het Vita-C Glycolic Brightening Serum. Dit  in goud- gestabiliseerde vitamine C en glycolzuur serum vermindert hyperpigmentatie en egaliseert de huidskleur voor een direct stralend effect.

Het werkt zo: De glycolzuur in het serum verwijdert de doffe, dode huidcellen die de huid blokkeren en is het transportmiddel voor de op bijzondere wijze gestabiliseerde vitamine C. Vitamine c kan de functies die het pigment beïnvloeden corrigeren en versterken. Daarom werkt dit serum intensief op vlekjes en helderheid.

Resultaten:
na 1 week zag 70% van de gebruikers al een stralende en verbeterde huid tevoorschijn komen.

Perfecte partners

Wil je meerdere huidissues tegelijkertijd aanpakken? Dat kan door bijvoorbeeld in de ochtend iets anders te gebruiken dan wanneer je gaat slapen. Ook moet je weten dat sommige producten helemaal niet geschikt zijn voor overdag. Bijvoorbeeld omdat de ingrediënten niet bestand zijn tegen daglicht of omdat ze de huid gevoeliger maken voor de zon.

Unieke verheldering met Rapid Age Spot en Vita-C Glycolic Brightening
Heb jij een huid die bij de eerste zonnestralen al een onregelmatige verkleuring laat zien? En zijn sommige vlekken donkerder dan anderen? Het kan zelfs zo zijn dat de pigmentvlekken iets op de huid liggen. Dan is dit duo jouw ideale koppel.
Het Rapid Age Spot gebruik je plaatselijk op de donker gepigmenteerde vlekken. Daarnaast gebruik je het nieuwe Vita- C  Glycolic Brightening Serum om binnen een week een algeheel jeugdige heldere huid te verkrijgen. Gebruik het Rapid Age Spot serum bij voorkeur in de avond en Vita-C Glycolic Brightening serum overdag. Vergeet niet een beschermende crème met hoge factor te gebruiken. De City Shield van Murad is een goed beschermend product.
Anti-Aging op zijn best met Retinol en Vita-C Glycolic  Brightening Serum
Met dit dreamteam zorgt  het Vita-C Glycolic Brightening serum overdag voor een jeugdige heldere teint en in de nacht reduceer je de rimpels en verbeter je de elasticiteit van de huid met het vernieuwde Retinol Youth Renewal serum. Dit  vernieuwde serum met Tri-Active Technologie gebruikt 3 vormen van retinol om rimpels te minimaliseren en de activiteit in de cel te boosten.

Er is nog meer moois:Vita-C Eyes Dark Circle Corrector

Heb jij een dunne doorschijnende huid rondom de ogen? Dan zul je eerder last hebben van verkleuringen en tekenen van veroudering. Murad ontwikkelde voor deze kwetsbare huid rondom de ogen een product met o.a. het Vita-C Complex, rode algen, kelp en zeewierextract om meerdere typen donkere kringen binnen 2 weken aan te pakken.

Prijzen:
Vita-C Glycolic Brightening serum: €85,-
Vita-C Eyes Dark Circle Corrector: €75