fbpx

Youngblood

youngblood

Stelt u zich eens voor: een make-up die zo zuiver is dat u ermee kunt slapen.. Bestaat dat?

Jazeker! Minerale make-up is een nieuwe revolutionaire vorm van make-up, waar u imperfecties, roodheid en andere oneffenheden op uw huid in een handomdraai mee laat verdwijnen.

De sterren zweren erbij: minerale make-up

Maar zij zijn niet de enige. Steeds meer Nederlandse vrouwen gaan over op deze natuurlijke make-up. Minerale make-up is een foundation, poeder, concealer en zonnebrand in één, èn werkt tevens huidverbeterend. Zó luchtig dat het als het ware smelt op de huid.

Natuurlijke basis

Traditionele make-up dringt de poriën diep binnen waardoor onzuiverheden en mee-eters kunnen ontstaan. Minerale make-up laat de huid ademen. De natuurlijke basis lijkt op de oliën van de huid en beschermt tegen vrije radicalen. Minerale make-up is daarom ook ideaal voor acne en de allergische huid.

Kwaliteit

Het basisbestanddeel van de minerale producten is mica, een ingrediënt dat lang houdbaar is en lief is voor de huid. In traditionele make-up wordt veelal gebruikt gemaakt van talkpoeder dat absorberend werkt. Minerale make-up werkt zo effectief en verzorgend dat het zelfs gebruikt kan worden na intensieve huidverbeterende behandelingen zoals een microdermabrasie behandeling. Niet voor niets wordt deze make-up daarom wereldwijd aanbevolen door artsen, visagisten en huidverzorgingspecialisten.

Ambiance werkt met het Amerikaanse Youngblood.  Youngblood heeft bewezen dat minerale make-up een verzachtende werking heeft op de gevoelige huid en het gezicht een gaaf uiterlijk geeft.

Make-up weetjes

  • Minerale make-up blijft heel lang goed. Omdat de poedervormige foundation geen bacteriën aantrekt, gaat een potje jarenlang mee.
  • Minerale make-up bestaat vrijwel altijd uit losse poeders. Dit vraagt om een andere opmaaktechniek dan bij gebruikelijke vloeibare foundations.
  • Minerale make-up kan zelfs gedragen worden door mensen met een make-upallergie.
  • Minerale make-up bestaat uit pure mineralen uit de aarde.
  • Het kleurrijke pigment is ideaal voor een stralende avondmake-up en kan gebruikt worden als oogschaduw, lipgloss en blush.
  • Youngblood is dierproefvrij.

Advies of bruidsmake-up

€ 37,50 /30min

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!