fbpx

Sepai

sepai

Ontstaan uit wetenschap, 100% puur en een beleving voor de zintuigen

De fundering van Sepai berust zich op wetenschap en de nieuwste technologie met een diep begrip voor wat de huid werkelijk nodig heeft. De visie van Sepai is dat schadelijke en onnodige ingrediënten en vulmiddelen  worden weggelaten. Dit om ruimte te maken voor complexen met een bewezen werking op de meeste actuele schadelijke invloeden tegen huidveroudering.. De huid krijgt 100% wat het nodig heeft in de meest pure vorm. Het resultaat is een stralende huid, 24 uur per dag.  Omdat de producten werken als een personal traineren wordt de huid steeds fitter naarmate je de producten langer gebruikt.

Sepai is een innovatief beautyconcept uit Spanje, dat huidverzorging in de schoonheidssalon en parfumerie naar een hogere dimensie brengt. Het merk maakt mooie, zuivere en veilige huidverzorging waarbij ingrediënt keuze centraal staat. Het gebruik van hulpstoffen wordt vermeden om zo tot formules te komen met 99% werkzame stoffen.

Het doel van Sepai is om een volledig veilige, ultra-efficiënte en betrouwbare productlijn te realiseren die daadwerkelijk de manier verandert waarop de huid op cellulair niveau presteert. Het herstelt de regeneratiecapaciteit van de huid en brengt daarmee de kwaliteit van de huid terug naar haar oorspronkelijke staat. Dit doel is leidend en blijft de ontwikkeling voorzetten naar complexen met 99% werkstoffen die maximaal effect leveren met minimale hulpstoffen en die geen valse beloften doen. Hiermee is een nieuw type huidverzorging geboren: Sepai Beauticeuticals.

5 tekenen van huidveroudering

Vanaf het 25e levensjaar beginnen de eerste tekenen van veroudering op het huidoppervlak te verschijnen.  Onder veroudering verstaan wij niet alleen rimpels en een verslapte huid, er zijn 5 belangrijke factoren die je in de gaten moet houden als je niet oud wilt lijken.

Donkere vlekken of hyperpigmentatie zijn heel gewoon. Ze verschijnen meestal op de handen, armen en gezicht, vanwege vele redenen. De belangrijkste oorzaak hiervan is zonneschade, zelfs als dit in eerste instantie niet zichtbaar is, heeft de huid overal vlekken die in de loop van de jaren naar boven komen bij blootstelling aan UV-stralen. Deze hangen af ​​van je huidtype en genen, maar wanneer je de huid structureel beschermd met een hoge SPF zal de schade zich pas veel later laten zien.

Een ander teken van de ouder wordende huid  is vochttekort. Deze factor verhoogt  het aantal rimpels en fijne lijntjes aanzienlijk. Droogte leidt uiteindelijk tot rimpels. Ze zijn meestal onvermijdelijk vanwege de natuurlijke manier waarop de huid werkt, maar het verzorgen van je huid en gezond blijven zal hun aantal verminderen en hun uiterlijk aanzienlijk verbeteren.  Vanwege een vette huid, acne of verlies van elasticiteit kunnen verwijde poriën steeds meer het huidbeeld bepalen  en verlies van elasticiteit heeft tot slot ook algehele verslapping als gevolg.

The way out!

Natuurlijk zijn een aantal factoren van veroudering  onvermijdelijk,  er zijn altijd manieren om de manier waarop deze tekens eruit zien te vertragen of te verbeteren. Wereldwijd besteden mensen miljoenen aan antiverouderingsproducten die niet weten dat ze zullen werken, daarom streven we naar een wereld waarin huidverzorging eenvoudig is en mensen weten wat het beste werkt voor hun specifieke huidtype zonder alle producten en behandelingen eerst te hoeven proberen.

Alle merken doen iets, Sepai doet alles met Recovery

Recovery is onze geoptimaliseerde cellulaire prestatieformule die een echte en langdurige antiverouderingsbehandeling tot stand brengt. Het verbetert het vermogen van de huid om zichzelf te verdedigen, beschermen en repareren, waarbij de biologische klok op jouw huid wordt teruggespoeld.

Eerst is er RESTART, een olievrij serum met een licht en matterend effect. Gebruik dit na het reinigen van uw huid als je een gecombineerde of vette huid hebt. Als je meer op de normale tot droge huid wilt werken, ga dan voor BOOSTER +, een rijk serum dat een intens hydraterende textuur biedt. Het heeft een hoge concentratie aan actieve ingrediënten, waardoor het zijn werk doet met slechts een paar druppels.

Na het serum komt de moisturizer. Je kunt kiezen tussen GLOBAL en GLOBAL +, beschikbaar in een olievrije en rijke formule. Ze bieden optimaliserende zorg die de huid revitaliseert , voedt en zowel rimpels als fijne lijntjes opvult.

De ogen zijn altijd het eerste deel van het gezicht dat tekenen van veroudering vertoont, daarom zijn er twee oogcrèmes in deze lijn.  LOCAL en LOCAL + zijn speciaal ontworpen om voorzichtig en efficiënt voor de oogcontouren te zorgen. Ze komen in een olievrije en rijke vorm, die iedereen in staat stelt om ze te gebruiken.

URBAN

Deze vernieuwde productlijn van Sepai staat voor unieke huidverdediging tegen externe agressors. De meest belangrijke preventie tegen huidveroudering. URBAN is een onmisbare huidbeveiligingstechnologie aangepast aan de moderne levenstijl, dankzij de drievoudige werking: anti vervuiling, antioxidant en herstel. De 4 nieuwe city producten (dag en nachtcrème, serum , oogcreme en oogmasker) bieden een uitgebreide formule om de huid te beschermen voor een frisse look.

Het Nieuwe retinol in FLAWLESS

Retinol is één van de best onderzochte cosmetica-ingrediënten, en één van de weinigen waarvan onomstotelijk bewezen is dat het helpt om de huid er jonger uit te laten zien. Omdat het ingrediënt ook nadelen kent, is het niet voor iedereen geschikt en kan het niet continu gebruikt worden. De ontwikkelingen in de cosmeticabranche staan niet stil en daarom bieden de cosmeticamerken Dr. Murad en Sepai nu Retinol producten, met alle voordelen en zonder de nadelen.

Sepai presenteert de Retin-less. Een technologie die de factoren behandelt die betrokken zijn bij het verslappen van de huid en het verlies van elasticiteit. Deze lijn is specifiek ontwikkelt voor de huid, hals en het decolleté. Dit geeft ons de kans om de retinoïde preceptors te stimuleren, zonder de negatieve effecten van retinol. Als resultaat worden alle effecten van proteïne-aanmaak getriggerd, wat verstevigend en weefsel stimulerend werkt, zonder de ontstekingsprocessen te activeren die geassocieerd worden met retinoïden. Dankzij deze unieke methode, is een lange termijn gerichte techniek ontwikkeld om de huid te verbeteren, optimale bescherming te bieden en micro-ontstekingen te verminderen. De Retin-less technologie is een biotechnologisch complex met als hoofd componenten:

 • BUKACHIOL: verstevigend, liftend en herstellend;
 • ASINTRA: verhelderend, egaliserend op huidskleur, beschermend;
 • ALISTIN: anti-glycatie, antioxidant, DNA beschermend, verstevigend en hydraterend

De drie producten met deze technologie:

 • FLAWLESS. IMMACULATE BRIGHTENER MOISTURIZER SPF 50;
 • FLAWLESS. FACE & NECK CONTOUR PERFECTING SERUM;
 • FLAWLESS. LIP CONTOUR TREATMENT

Gebruik Sepai puur of customise het product naar jouw persoonlijke wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos! Creëer je persoonlijke, custommade huidverzorging, met alle effecten die jij wilt. Iedere huid heeft verschillende behoeftes en problemen. Sepai biedt verzorging die, door toevoeging van verschillende extracten, aan ieders eisen worden aangepast.

Ontwerp uw eigen aangepaste verzorging voor gezicht of lichaam met geconcentreerde werkstoffen die u selecteert op basis van uw specifieke wensen tijdens een 1 op 1 tuning sessie.

 • Firm pro: kies je als je huid wat slapper aan begint te voelen. 
 • Lifting: voor als de contouren van de huid minder strak worden en de huid begint te hangen.
 • Elasticity: wanneer er verticale lijnen over de huid lopen en de huid zijn souplesse verliest.
 • Tan prolong: als je je zomerse kleurtje zolang mogelijk wil vasthouden
 • Redensify: voor een mooie gevulde  huid zonder fillers
 • Relax like: is de natuurlijk botox die de spierontspanning stimuleert.
 • Glow pro: ben je vermoeid ,oogt de huid grauw? Met dit extract heb je direct een stralende huid.
 • Whitening: deze cocktail bestrijdt de interne en externe oorzaken van pigmentstoringen.

Zeer eenvoudig in gebruik:

 • Kies het gewenste basisproduct uit RECOVERY of URBAN;
 • Kies maximaal 3 extracten die het beste aan uw eisen voldoen;
 • Leeg de volledige inhoud van elke spuit in de crème of serum.

Pre en probiotica in cosmetica, nieuwe slimme producten met groene werkstof-complexen

Een hele bijzonder ontwikkeling is de toevoeging van pre en probiotica in het nieuwe en reeds bestaande assortiment. Wanneer we de huid verzorgen, is het allerbelangrijkste dat we de ''flora'' (goede bacteriën)  niet beschadigen. De groene en milde conservering in de nieuwste Sepai producten zorgt ervoor dat de slechte bacteriën, schimmels en gisten niet groeien, maar staan toe dat de goede overleven (op dit moment gebeurd dit niet bij 99% van de bestaande cosmetica). Een Marine Exopolysaccharide verkregen uit een molecuul van plankton zorgt voor een effectieve huidvernieuwing.  Daarnaast bevatten de producten een gefermenteerde cultivering van bacteriën die zich staande kunnen houden in extreme omstandigheden. Ze geven de huid een unieke bescherming tegen allerlei stressoren.

*Deze unieke ingrediënten vinden we terug in de oogproducten (Local en Local +), de reinigers , het Booster en Restart serum en de (Global) crèmes.             

Naast effectiviteit speelt ook beleving een rol: enfleurage power

Enfleurage is een techniek die aan het licht is gekomen in het oude Egypte door geur extract toe te voegen aan verzorging. Wanneer een hoge concentratie bloemen hun geur vrij laat ontstaat er iets bijzonders op de zintuigen. De nieuwste maskers van Sepai bevatten een toevoeging van o.a. jasmijn, rozen blaadjes en gefermenteerde mistletoe .

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!