Mesoesthetic

definitief ontharen

Mesoestetic is één van 's werelds meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingsbedrijven, met hoofdkantoor in Barcelona

Hier worden continu innovatieve gezichts-, zonbeschermings- en lichaamsbehandelingen ontwikkeld. De medische expertise, de exclusieve ingrediënten en het voortdurende onderzoek resulteren in wereldtop producten, waaruit wij bij Ambiance Beauty o.a. gekozen hebben voor Cosmelan en het  Depigmentatie programma omdat deze producten snel en gegarandeerd resultaat bieden op de meest hartnekkige pigmentproblemen.

Nieuwe generatie zonnebeschermers

MESOPROTECH: complete, nieuwe generatie zonnebeschermers tegen UVA-UVB-IR-HEV. Complete formules die specifieke ingrediënten bevatten voor aangepaste actie per omstandigheid.

Met een innovatieve anti-verouderingsingrediënt voor bescherming en het aanmaken van collageen in de extracellulaire matrix, voorkomt foto-veroudering. Innovatieve texturen die passen bij behoeftes en eisen van elke huidtype. Dermatologisch geteste formules. Formules met de nieuwste technologieën die de hoogste zonwering combineren met anti-aging en specifieke ingrediënten om elk een uniek product te maken.
Mesoprotech®-complex:
 • Breedspectrum zonbeschermingscomplex: bescherming tegen UVB + UVA-straling.
 • Bescherming tegen zichtbaar licht (HEV)
 • en infraroodstraling (IR).
 • Optimale combinatie van fysische, biologische en / of chemische filters voor maximale effectiviteit en cosmetische voordelen.

Bodyshock

 • Bodyshock Total Reducer 200ml: Vermindert het vetweefsel en de sinaasappelhuid. Bevordert de microcirculatie en verhindert vochtophoping. Gebruik: ‘s morgens aan te brengen. Actieve werkstoffen: mélilot, extrait de silybum marianum, caféine, l-carnitine.
 • Bodyshock Night Reducer 200ml: Activeert het cellulaire metabolisme, vermindert vetknobbels en remodelleert het lichaam tijdens de nacht. Gebruik: ’s avonds tijdens de kuur. Actieve werkstoffen: chlorella, extrait de plancton, l-carnitine.
 • Bodyshock Local Reducer 200ml: Verhindert de plaatselijke vetophoping bij probleemzones. Gebruik: ’s morgens & ‘s avonds tijdens de kuur op de locale hardnekkige plaatsen. Actieve werkstoffen: centella asiatica, l-carnitine, caféine, coleus forskholi.
 • Bodyshock Push Up 150 ml: Verstevigende crème voor de borsten, billen én striemen! Ook zeer efficiënt tegen striemen. Herstelt de weefsels die in de loop der tijd minder elastisch en minder strak zijn geworden. Gebruik: ‘s morgens & ‘s avonds.  kirgelia africana fruit extract, medecassis acid, tocopheryl acetate, chlorella.
 • Bodyshock Reducer Pills – 30 days plan: Krachtige vetverbrander en detox. Vermindert vet en vochtophoping. Voor een egale en strakke huid. Gebruik: ’s morgens nuchter min.3 maand. Actieve werkstoffen: chitosane végétal, garcinia cambogia, extrait de thé vert, vitamine C.
 • Bodyshock Slim-Up! Reducer - 14 days express plan: Drinkbare ampullen die het vetweefsel van binnenuit zullen aanpakken. Korte en krachtige 14 dagen-kuur. Detecteert en elimineert gelokaliseerd vet. Gebruik: ’s morgens nuchter 1 maand / max 3 opeenvolgende maanden Bewezen werkzaamheid in combinatie met de cabinebehandeling – in vitro en in vivo getest! Actieve werkstoffen: CLA, l-carnitine, extrait de thé vert, cassis.
 • Bodyshock push up: een nieuwe verstevigende crème voor de borsten en billen.Speciaal ontwikkeld om de weefsels te herstellen die in de loop der tijd minder elastisch en minder strak zijn geworden door gewichtsschommelingen, hormonale veranderingen, borstvoeding en zwangerschap of blootstelling aan de zon. De combinatie van zéér actieve ingrediënten versterkt de preventieve, corrigerende en revitaliserende werking van Bodyshock push-up waardoor de huid er vanaf de eerste behandeling consistenter uitziet en radicaal verandert in 5 weken!

Pigmentproblemen

 • ULTIMATE W+ WHITENING FOAM: Reinigt uw huid in de diepte en verwijdert zo de laatste make-up, dode huidcellen en onzuiverheden. Bevat glycolzuur en melkzuur die een mild keratolytische, vernieuwende en matmakende werking hebben. Haar crèmige en zachte mousse textuur kan u gemakkelijk afspoelen terwijl uw huid gehydrateerd, gevoed, fris en lumineus is. Werkzame stoffen? Aloë Vera, Glycolzuur en Melkzuur
 • ULTIMATE W+ WHITENING TONING LOTION: Verblekende, matifiërende toning lotion die de PH van uw huid opnieuw in balans zet. Maakt het ontschminkingsritueel compleet en zal de doeltreffendheid van de behandeling nadien optimaliseren. Maakt de huid vrij van onzuiverheden, laat de huid zuiver en mat, stimuleert de natuurlijke regeneratie en unificeert de teint van uw huid. Haar textuur in gelvorm geeft onmiddellijk een sensatiegevoel van comfort en frisheid. Bevat geen alcohol.
 • ULTIMATE W+ WHITENING CREAM: Verblekende crème die uw huid unificeert, vlekken vermindert en de verschijning van rimpels en expressielijnen voorkomt. De combinatie van [meso] white complex® reguleert de melanogenese en beperkt de vorming van melanine. Uw teint wordt gelijkmatiger, waardoor u zichtbaar een lumineuze en stralende huid verkrijgt.
 • ULTIMATE W+ WHITENING ESSENCE: Intensief serum met verblekende en antioxiderende werking. Voorkomt en vermindert de verschijning van bruine vlekken en fijne rimpels. Het [meso] white complex®, gecombineerd met tuinkers, remt tyrosinase af en beperkt melanineoverdracht naar de bovenste huidlagen. Haar ultralichte structuur matifieert de huid en zorgt voor een optimaal lumineus effect.
 • ULTIMATE W+ BB CREAM: Multi-actieve verzorgingscrème die krachtige hydratatie, hoge bescherming en make-up combineert om uw teint onmiddellijk te unificeren en een lumineus aspect te geven op een natuurlijke manier. Garandeert een maximale fotoprotectie tegen de UVA en UVB stralen, verzacht vlekken en onzuiverheden en voorkomt tegelijk rimpels en expressielijntjes.
 • MELANOGEL TOUCH ROLL ON: Specifieke depigmentatiebehandeling als ondersteuning van de Cosmelan-behandeling. Zal het enzym kalmeren dat verantwoordelijk is voor de mechanisme-aanmaak van melanineplekken. De unieke verpakking zorgt ervoor dat u Melanogel meermaals per dag op de huid kan aanbrengen zodat u een maximaal effect kan bereiken.
 • MELANOGEL ANTISPOT CREAM: Depigmenterende crème voor elk huidtype (behalve voor de gevoelige huid). Deze specifieke formule werkt in op het enzym dat de productie van melanine regelt. Door regelmatig gebruik kan u de pigmentatie verminderen of hyperpigmentaties van melanine oorsprong en andere hyperchromia uitroeien.
 • COSMELAN 2: De revolutionaire Cosmelan-behandeling van  Mesoestetic® maakt definitief komaf met pigmentvlekken.Wat zijn pigmentvlekken?

Hyperpigmentatie is een donkere, bruine verkleuring van de huid die veroorzaakt wordt door een verhoging van de melanine in de huid. In de volksmond zijn deze vlekken en plekken beter bekend als sproeten, ouderdomsvlekken, levervlekken of een zwangerschapsmasker (melasma). Hun vorm kan verschillen, maar de oorzaak is steeds dezelfde.

Oorzaak? In de huid zitten cellen die melanocyten worden genoemd. Deze cellen produceren het pigment in de huid, de melanine, die de huid kleur geeft. Als er teveel pigment in de huid wordt geproduceerd, is er een afzetting van melanine. Hierdoor krijgt men hyperpigmentatie en dus vlekken.De vlekken die te wijten zijn aan een buitengewone pigmentatie worden meestal veroorzaakt door de systematische blootstelling aan de zon en gebreken van melanische oorsprong. Ze kunnen ook het gevolg zijn van hormonale wijzigingen, bijvoorbeeld ten gevolge van een zwangerschap. Ze kunnen eveneens genetisch bepaald zijn of het gevolg zijn van littekenvorming. Hoe meer melanocyten de huid bevat, hoe gevoeliger de huid is voor overpigmentatie en hoe donkerder de vlekken kunnen worden.

Dankzij de revolutionaire behandeling Cosmelan wordt de vorming van melanine inwendig en uitwendig beperkt. Hierdoor worden huidvlekken, te wijten aan hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken, behandeld en verwijderd. De huid wordt opnieuw zacht en helder.Na de Cosmelan-behandeling in het instituut worden de producten Cosmelan 2 en Hydra Vital K met de klant meegegeven. Hierdoor zal men het uiteindelijke resultaat verkrijgen. Deze kuur moet men minimum 8 maanden volgen om het gewenste resultaat te bekomen en te behouden.

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!