fbpx

Murad

murad

Het echte doktersmerk, ontwikkeld door dermatoloog Dr. Howard Murad

Dr. Murad is door de Amerikaanse Vogue genoemd als een van de beste dermatologen van Amerika. Hij schreef meerdere boeken over gezondheid en de huid.

Dokter Murad heeft gedurende dertig jaar onderzoek gedaan naar de effecten van omgevingsfactoren en het verouderingsproces op de huid. Hij is de grondlegger van de leer der antioxidanten. De krachtigste anti-verouderingsingrediënten van de 21e eeuw. Dr. Murad begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en innerlijke verzorgingsformule, toen hij zijn patiënten wilde helpen.

Zijn onderzoek vertoonde drie basis thema’s voor een gezonde huid:
  1. Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.
  2. Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren.
  3. Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen celbeschadiging aan te bieden.

Al zijn formules zijn hierop gebaseerd. Een combinatie van deze drie soorten ingrediënten, hydratoren, ontstekingsremmers en antioxidanten is nu wereldwijd bekend als ‘het Murad Recept‘ en komt voor in ieder Murad product.

What makes skin beautiful?

 'The ultimate measure of youthful good health is each cell’s ability to hold water.'
Tijdens onderzoek naar de processen waardoor het lichaam en de huid kwets­baar worden voor ziektes en veroudering, ontdekte Dr. Murad een overeenkomst in alle veroudering gerelateerde dege­neraties: het verlies van cellulaire kracht. De resultaten van deze onderzoeken hebben geleid tot de Inclusive Health® levensstijl om zo de cellen te beschermen en sterke nieuwe cellen te bouwen. Op deze manier kan je de veroudering effectief bestrijden en letterlijk een jongere versie van jezelf creëren. Dr. Murad noemt dit “youth building” omdat het alle simpele anti­-aging strategieën overtreft in het bereiken van een jeugdige huid en een jongere uitstraling. Youth building is de basis van deze revolutionaire inclusive benadering en het bereiken van een jeugdige uitstraling, betere gezondheid en een jongere huid.

Het Murad verschil

De combinatie van externe huidverzorging, interne verzorging en voldoende tijd voor jezelf. Inclusive Health stelt je in staat om je jeugdigheid te bouwen op een fundamenteel celniveau.

Hoe? Door jou te leren om beslissingen te maken die ervoor zorgen dat je er beter uitziet, beter leeft en je beter voelt beslissingen die samenwerken om een lichaam te ondersteunen, helemaal tot het celniveau.

  1. Beter uitzien: door doelgerichte uitwendige huidverzorging.
  2. Beter leven: door gerichte voeding.
  3. Beter voelen: door strategieën om stress te verminderen, door je passie te vinden en door contact met andere mensen.

MURADS stappensysteem

Welk huidtype of huidprobleem je ook hebt, de weg naar een gezonde huid is net zo simpel als tot 3 tellen.
  1. Reinigen | Tonifiëren: reinig je gezicht twee keer per dag om vuil, make­-up, dode huid­ cellen en opgehoopt talg te verwijderen. Ge­bruik de toner niet va­ker dan twee keer per dag om de pH waarde van de huid te her­stellen en om de huid voor te bereiden op de volgende stap.
  2. Behandelen | Herstellen: deze stap is de belang­rijkste in het huidverzorgingsritueel. Volg de gebruiksaanwijzing om zo bestaande schade te herstellen en om de gezondheid van de huid te optimaliseren, zodat de huid zich kan be­schermen tegen toekom­stige schade. Stap 2 bevat verzorgingsproducten.
  3. Hydrateren | Beschermen: breng een moisturizer aan om het vochtniveau en voedingsstoffen van de huid aan te vullen en te herstellen. Gebruik iedere dag een bescherming tegen de zon, ongeacht de activiteiten en weersomstandigheden van die dag.

Meer informatie over de Murad gezichtsbehandeling vind je hier.

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!
Comments are closed.