fbpx

La Colline

 

la colline

Het ontstaan van La Colline

La Colline is ontwikkeld in het hart van een fascinerende regio, in een omgeving van zeldzame puurheid: de beschermde vallei van de Rhone Rivier in het kanton Wallis. De geboorteplaats van het merk is Sion, een stad gesitueerd tussen twee heuvels (“collines” in het Frans): Valère en Tourbillon, die symbool staan voor constante kracht.

Sindsdien hebben de La Colline Cellular Research Laboratoria, in de Zwitserse Rivièra, dat wordt beschouwd als het middelpunt van de biotechnologische industrie, een actieve bijdrage geleverd aan het toonaangevende onderzoek naar een wereldberoemde Zwitserse specialiteit: cellulaire therapie.

Hightech en botanische extracten

De productrange van La Colline biedt verschillende lijnen zodat voor iedere anti-aging wens, van mannen en vrouwen, een oplossing bestaat. La Colline is pionier op het gebied van collageenmaskers waarmee de cellulaire biomatrix wordt gestimuleerd. Het resultaat: een stevige huid. De bijzondere salonbehandelingen zorgen voor een optimaal anti-aging effect.

De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve ingrediënten uit de biotechnologie, gecombineerd met botanische extracten, zodat een langdurig en zichtbaar resultaat wordt gegenereerd.

Naast de innovatieve formules en wetenschappelijke basis van de producten, wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de texturen. Deze unieke kenmerken vormen de pijlers van de productseries zodat ze met recht excellente premium anti-aging skincareworden genoemd.

Het succes van La Colline reikt tot ver over de Zwitserse grenzen, waar de producten worden ontwikkeld, en het merk is nu een wereldbekend expert op het gebied van anti-aging.

[ CMAge® Complex ]

Vanuit het hoofdkantoor in de Zwitserse Alpen, een natuurlijke omgeving van zeldzame zuiverheid, hebben de La Colline Cellular Research Laboratoria een reputatie opgebouwd op het gebied van huidverzorging die de ‘cellulaire klok’ aanpakt.

Het resultaat van de wetenschappelijke vooruitgang komt tot uiting in het CMAge® Complex en waarborgt de effectieve anti-aging werking van alle La Colline producten. De drie pijlers hydratatiebescherming en oxygenatie werken diep in de huidcellen.

 

De producten

SwissEssentials is de perfecte lijn om de voordelen, die La Colline de huid biedt, te ontdekken. De effectieve formules zijn voor dames en heren geschikt die eenvoud, gemak en resultaat in hun huidverzorging waarderen. SwissEssentials is ontwikkeld op basis van de universele behoeftes van de huid en is daardoor geschikt voor ieder huidtype. De ‘intelligente’ en tijdloze producten kunnen alleen of in combinatie met andere producten worden gebruikt, afhankelijk van de behoefte van de huid.

 

 

De NativAge lijn is gebaseerd op het Cell Life Extender, een vooraanstaande technologie, die het cellulaire Eco-Regeneration proces mogelijk maakt. Het is gecombineerd met de voordelen van de opmerkelijke anti-aging werking van het CMAge® Complex. Het resultaat van een fundamenteel biologisch onderzoek geeft weer dat Cell Life Extender een revolutionair actief ingrediënt is. De twee essentiële bronnen van vitaliteit voor een jonger uitziende huid zijn: het neutraliseren en omzetten van vrije radicalen in vitale stoffen voor de huid zoals water en zuurstof. De producten van deze Premium lijn leveren snelle, zichtbare en indrukwekkende resultaten om de jonge huid in stand te houden. De huid is gladder, opgefrist en van energie voorzien. Bovendien zien de gelaatstrekken er ontspannen en uitgerust uit, en zijn de rimpels en fijne lijntjes verminderd.

 

 

LIFT & LIGHT: de onderzoekers van La Colline zijn bij hun wetenschappelijke benadering van helderheid van de huid uitgegaan van een nieuwe sleutelparameter namelijk kleur. Hun inspiratie vonden zij bij de chromameter, een apparaat waarmee de lichtreflectie wordt gemeten. LIFT & LIGHT is een geheel nieuwe formule met een liftend, verstevigend en anti-aging effect maar dat bovendien een ‘lichtboost’ aan de huid geeft. Het nieuwe concept maakt gebruik van internationale parameters die worden gebruikt bij metingen van het licht: L* voor helderheid, a* voor kleurgradaties van rood naar groen en b* voor de geel naar blauwgradatie. Met Lift & Light, wordt de huid getransformeerd, donkere schaduwen verminderd en roodheid en pigmentvlekjes vervaagd. De teint straalt met een nieuw licht en al na enkele dagen gebruik bereikt de huid haar mooiste glans.

 

Cell White: de Cell White lijn is het resultaat van de laatste doorbraken op het gebied van huidoplichtende technologiën. Het biedt een hele reeks schoonheidseffecten met name door de innovatieve LUX-Factor (Lightening Ultimate X-Factor). Dit vermindert vlekjes door de melanineproductie te limiteren zodat hyperpigmentatie afneemt. Het effect wordt versterkt door vitamine C, bekend om haar vermogen om melaninesynthese te verminderen, en de zachte exfoliërende kracht van een duo van AHA ‘s uit citroen en grapefruit. Tegelijkertijd helpt het opmerkelijke CMAge® Complex de tekenen van huidveroudering te beperken door cellulaire oxygenatie, hydratatie en bescherming. Deze lijn van huidoplichtende, egaliserende en anti-aging huidverzorgingsproducten, levert uitstekende resultaten op. Door gerichte actieve ingrediënten, zijn de vlekjes zichtbaar verminderd. De teint ziet er helderder en stralender uit.

 

 

 

Eye Performance: de fijne en gevoelige huid rondom de ogen verdient extra aandacht en speciale verzorging. Om te zorgen voor een perfecte compatibiliteit in dit kwetsbare gebied van het gezicht, heeft La Colline een lijn voor oogverzorgingsproducten ontwikkeld met aangepaste texturen en formules die rijk zijn aan kostbare anti-aging ingrediënten. Er zijn meerdere acties – gladder, verstevigend, oplichtend, liftend, beschermend – om de ogen te verzorgen door rimpels, fijne lijntjes, wallen, vlekjes en andere zichtbare tekenen van veroudering te verminderen. Alle geavanceerde technologische knowhow van La Colline is geconcentreerd in deze uitgebreide productlijn voor een comfortabel gevoel en ongeëvenaarde resultaten.

 

Moisture Boost++ is ontwikkeld voor de vermoeide en gedehydrateerde huid. Het stimuleert de huidcellen om hun natuurlijke hydratatiesysteem te activeren. G

eheim wapen is de Eco-Hydration Factor, een bijzonder complex dat direct en op lange termijn de huidcellen van vocht voorziet en een permanente vochtreserve opbouwt. Het andere technische hoogstandje is de toegepaste Gefragmenteerde Hyaluronzuur Technologie, dat de effectiviteit optimaliseert van Cellular Eco-Hydration Treatment. Een unieke en intelligente oplossing voor de gedehydrateerde huid.

Active Cleansing  De eerste en zeer belangrijke stap in huidverzorging is het reinigen. La Colline biedt een uitgebreide range van zorgvuldig samengestelde formules voor iedere behoefte. Het anti-agingcomplex CMAge® is gecombineerd met een bijzonder en kostbaar plantenextract: alpine plantago. Deze plant wordt biologisch geteeld, heeft een anti-luchtvervuiling en ontstekingsremmende werking. De Active Cleansing lijn geeft de huid een gevoel van comfort en pakt cellulaire huidveroudering aan.

 

 

 

 

 

Advanced Vital ontketent een frisse boost van anti-aging energie in het hart van de huidcellen, gecombineerd met een revitaliserende werking van een nieuwe dimensie in huidverzorging: stevigheid. Het opmerkelijke CMAge® Complex, is gecombineerd met het innovatieve HDS (High Density Skin) System met soja-eiwitten dat de proliferatie en de werking van de fibroblasten stimuleert. Tevens ondersteunt het de stevigheid, compactheid en elasticiteit van de huid. Een roos en malva-extract biedt een comfortabel en soepel gevoel. Versterkt door de revitaliserende ingrediënten, ziet de huid er voller, steviger en jeugdiger uit. Daarnaast zijn de resultaten op de contouren van het gezicht een ware openbaring.

 

 

 

 

 

De Matrix R3 lijn is gebaseerd op La Collines antirimpel expertise en op de laatste wetenschappelijke doorbraken op het gebied van het herstellen van de huid. De belangrijke actieve ingrediënten zijn gericht op de extracellulaire matrix en versterken de structurele moleculen van de huid. Terwijl het CMAge® Complex hydratatie, bescherming en zuurstoftoevoer biedt, bouwt het Peptixyl™ Complex zichtbaar de matrix onder de rimpeltjes en fijne lijntjes op door ze van binnenuit op te vullen. De huid is hersteld en opgevuld en ziet er voller uit.

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!
Comments are closed.