fbpx

Cell Fusion C

Cell Fusion C  ontwikkelt verzorgingsproducten tegen huidveroudering maar bovenal cosmetische verzorging bij huidproblemen. De producten worden geadviseerd door dermatologen, plastisch chirurgen, medi-spa’s en huidverzorging professionals over de gehele wereld. Dankzij uitgebreide consulten, intensieve behandelingen en hoogwaardige huidverzorgings protocollen hervindt de huid haar balans, energie en een jeugdige uitstraling.

Waarom Cell Fusion C Expert?

  • VRIJ VAN SCHADELIJKE EMULGATOREN, DUS GEEN WASH-OUT EFFECT!
  • VRIJ VAN SCHADELIJKE CONSERVERINGSMIDDELEN, DUS GEEN BESCHADIGING VAN OPPERHUID!
  • VRIJ VAN SCHADELIJKE KLEURSTOFFEN, DUS GEEN BESCHADIGINGEN!
  • VRIJ VAN SCHADELIJKE GEURSTOFFEN, DUS GEEN BESCHADIGINGEN!

CMS DUAL LIPOSOMEN TECHNOLOGIE

Dankzij de nieuwste technologie vormt Cell Fusion C Expert een dubbele lipide opbouw in exact dezelfde structuur als de natuurlijke intercellulaire lipide. Hierdoor herstellen huidproblemen snel en door het herstellen van de beschadigde lipide barrière, hervindt de huid zijn originele conditie.

CMS TECHNOLOGIE

Dankzij de zeer fijne structuur van de ingrediënten en de hoge concentratie van ingrediënten, zijn de producten uitermate effectief. Door de combinatie met de dubbele liposomentechniek zijn de producten van CMS ook nog in staat om in de juiste huidlagen te werken.

Waar staat CMS voor?

CMS staat voor Cel Membraan Structuur; een uniek lipide-membraan complex, dat vergelijkbaar is met de lipidelagen in de membranen van de keratinocyten.
CMS herstelt de huid en zorgt voor behoud. CMS gebruikt een dubbele liposomentechnologie, een combinatie van liposomen substanties: natuurlijke lecithine, ceramide, fytosterolesters, squaleen, cholesterol, triglyceriden, linolzuur, gestabiliseerde neosomen en dertig werkzame stoffen, waaronder vitaminen, eiwitten, saccharoïden en plantaardige extracten. CMS beschermt de gevoelige huid, herstelt de huid van foto-oxidatie en is een antioxidant.

CMS heeft de mogelijkheid om dankzij de dubbele liposomentechniek door te dringen in de huid, zonder dat het kunstmatige geurstoffen, pigmenten en lanoline andere stoffen meeneemt. CMS zorgt er te allen tijde voor dat de activering en stabilisering van ingrediënten gebaseerd is op de fysiologische kenmerken van de huid en een veilige opname.

DERMAGENIS

Om een ​​beschadigde huid met roodheden, couperose of rosacea te kalmeren en te verjongen.

AC TREACALM

Voor de behandeling van een vette huid en probleemgebied.

BARRIEDERM

Om de huidbarrière voor een droge huid te versterken

WHITE CURE
Deze lijn voorkomt de overproductie van pigmentatie en melatonine in de huid na intensieve behandelingen en intensiveert het resultaat van de behandeling.

Ben je geïnteresseerd?

Cell Fusion C producten zijn ontwikkeld om de beschermende huidbarrière te herstellen. Heb jij last van roodheid, extreme droogte, rosacea, acne of hyperpigmentatie?
Comments are closed.