fbpx

Beauty Supps

Beautiful skin starts from within

Beauty Supps is een ondersteunende supplementen lijn die door ingrediënt samenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de  wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet. En doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

Beauty supplementen en de huid

Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven. Specifieke beauty supplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, zijn minder bekend. De complete poeders van Beauty Supps bevatten waardevolle ingrediënten voor je huid zoals hyaluronzuur en vitamine C, van belang voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt. Omdat huidverjonging topsport is voor de huid adviseren wij supplementen ter ondersteuning van specifieke behandelingen.

Wat kan ik het beste gebruiken als ik veroudering van mijn huid wil tegen gaan?

Collageen maakt ons lichaam zelf aan, maar na onze 25ste kan het lichaam collageen steeds minder goed zelf aanmaken. Na 50 jaar maakt ons lichaam bijna helemaal geen collageen meer zelf aan! Dat ons lichaam geen collageen aanmaakt in ons lichaam zorgt voor rimpels en cellulitis. De afname van de huidelasticiteit en het slapper en dunner worden van de huid van ouderen komt daarmee ook mede door de afname van collageen. Collageen afname zorgt daarnaast voor spieren en gewrichten die minder soepel worden. Zo wordt het lichaam stijver en kun je minder soepel bewegen. Bij Ambiance Beauty bieden we behandelingen aan die bijv.  de aanmaak van collageen moeten stimuleren om de huid te verstevigen en liften. Behandelingen waar energie en bouwstoffen zoals collageen peptides voor nodig zijn. Uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat door inname van een goede kwaliteit collageen peptides de elasticiteit en het vochtvasthoudend vermogenden het dus het resultaat van uw behandelingen aanzienlijk verbeterd.

Wat kan een supplement met collageen voor jouw huid betekenen?:

 • Natuurlijke huidverjonging (10 gr. per dag)
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes(10 gr. per dag)
 • Voedt de huid(10 gr. per dag)
 • Helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te behouden(10 gr. per dag)
 • Maakt de huid zachter, gladder en soepeler(10 gr. per dag)
 • Geeft direct energie
 • Bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken
 • Helpt het haarvolume te verbeteren(15 gr. per dag)
 • Houdt het haar sterk en glanzend(15 gr. per dag)
 • Draagt bij aan normale haargroei(15 gr. per dag)
 • Draagt bij aan mooie en sterke nagels(15 gr. per dag)
 • Goed voor botten, gewrichten en kraakbeen(10 gr. per dag)

DE PRODUCTEN

Ultra Collagen 30 servings (10 gram per serving) bevat:
gehydrolyseerd viscollageen, Koper, Zink, Mangaan, Selenium, Ceramosiden, Bamboe-extract, Hyaluronzuur, Lysine, Punica Granatum, L-glutamine, Extra toegevoegd:Vitamine D3, Groene thee-extract, Quercitine, Reservatol, Lycopeen, L-Arginine, Chondrotoïne, Glucosamine, Bromelaïne, Papaïne, Vitamine C, Biotine (vit. H), Niacinamide (vit. B3), MSM
Ultra Greens :30 servings
TYPE: poeder
AANBEVOLEN DOSERING: 1-2 per dag
Je dagelijkse aanvulling op groenten en fruit. Bevordert een goede gezondheid en gaat tekorten aan mineralen tegen. Ons lichaam heeft dagelijks de aanbevolen hoeveelheid verse groenten en fruit nodig. Helaas lukt het ons niet altijd om deze hoeveelheid binnen te krijgen waardoor wij mogelijk te weinig essentiële voedingsstoffen consumeren. Hierdoor kan het lichaam verzuren, waardoor de pH-waarde daalt en allerlei gezondheidsproblemen zich kunnen voordoen. Beauty Supps ULTRA GREENS vult deze tekorten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen aan en herstelt de neutrale pH-waarde van het lichaam voor een goede gezondheid en hernieuwde energie
1 dagelijkse serving van Ultra Greens bevat:
 • Biologisch Green Beauty Mix: Gelijk aan 500 gr. van de ADH aan groente en fruit.
 • Probiotica: lactobacillus acidophilus en bifidobacteriumlongum ondersteunen een gezonde darmflora. Bacterien in de darmen spelen een belangrijke rol bij het verteringsproces en de opname van voedingsstoffen.
 • Vezels: de toegevoegde vezels op basis van guargom van Sunfiber zorgen ervoor dat het nieuw complex een positieve invloed heeft op de spijsvertering en daarnaast geven vezels een verzadigd gevoel.
 • Enzymmix: een enzymmix van bromelaine eiwitsplisend enzym op basis van ananas, protease, amylase voor afbraak van koolhydraten, lipase voor vetafbraak en cellulase.
 • Vitamine C: het hoge percentage natuurlijke vitamine C op basis van acerola biedt veel voordelen voor zowel de huid als de algehele gezondheid.

Veilige supplementen

Er is bewust gekozen voor productie in Nederland waardoor de controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van ingrediënten optimaal is. Daarnaast behoort de regelgeving in Nederland tot een van de strengste in Europa. En kies je met Beauty Supps voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

Benieuwd naar wat onze suppletie voor jouw huid kan betekenen?

beautiful skin starts from within
Comments are closed.