Knolselder-aardpeersoep met parmezaankoekje en hazelnoten

In onze zoektocht naar de mooie prachtige huid is het belangrijk om eens zelf in je keukenkastjes te gaan kijken. Voordat je kijkt naar je huidverzorgingsproducten. De opmerkingen: ‘voordat er medicijnen bestonden, was er eten’ inspireert ons om iedere maand een recept met jou te delen!

Cellulaire hydratatie speelt een belangrijke rol in onze algehele gezondheid en veroudering. Sterke cellen die een optimale hoeveelheid water bevatten, zijn onze sleutel naar een prachtige huid! Het is belangrijk om je water ‘te eten’, het water dat ingekapseld zit in ons voedsel. Wanneer je ‘water eet’ door 4-8 porties rauwe fruit en groente te eten zul je niet zo vaak meer naar de wc hoeven als met water drinken. De hydraterende elementen blijven langer in het lichaam en je krijgt de voedingsvoordelen van groenten en fruit nog eens als bonus!

Knolselder-aardpeersoep met parmezaankoekje en hazelnoten

Vooral in de winter is een soepje een perfecte manier om jezelf een boost te geven, niet alleen zit een soep vol met vitamine, je krijgt het hierdoor ook weer eventjes lekker warm. Wij hebben een heerlijke aardpeersoep voor jou opgeschreven!

Ingrediënten

  • 600 g knolselder
  • 3 aardperen
  • 1 appel
  • 1 sjalot
  • room
  • 2 l groentebouillon
  • olijfolie
  • peper en zout
  • peterselie
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 1 handje hazelnoten
  • zaden

Meer gezonde recepten? Bekijk hier al onze recepten!