fbpx

Jouw perfecte PARTY LOOK op 22/23 november!

In 30 minuten jouw perfecte PARTY LOOK!

Op vrijdag 22 november hebben wij de gehele dag een Youngblood Visagist bij Ambiance Beauty! 

Wil jij één op één advies door een make-up professional? Wil jij weten hoe jij de juiste party make-up aanbrengt? Dan is dit het moment dat jij een afspraak maakt op vrijdag 22 november voor de perfecte PARTY LOOK!

De kosten voor een afspraak met de Youngblood visagist is: € 25,00 voor 30 minuten. Bij aankoop van een product vanaf € 50,00 ontvang jij € 25,00 korting!

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN? OF NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE. Wil jij dit evenement niet vergeten? Zet jezelf dan op aanwezig op Facebook of tag jouw zus/vriendin/moeder in het bericht!
Op deze dag maken wij gebruik van het nieuwste PARTY palette van Youngblood: The Weekender Palette t.w.v. € 75,00. Kan jij niet aanwezig zijn op 22 of 23 november, maar wil je het Weekender Palette wel graag hebben? Bestel direct online!

Geen tijd op vrijdag? Kom dan op zaterdag naar onze WORKSHOP inclusief High Tea!

Op zaterdag 23 november hebben wij twee sessies geheel rondom het thema party make-up!

Kan jij niet op vrijdag of wil jij liever samen met jouw vriendin, moeder, schoonzus, zus de beste party look leren? Dan kun jij ook op zaterdag komen voor onze Party Look WORKSHOP inclusief High Tea!

Tijdens deze workshop zullen wij jou leren hoe je op de juiste manier een prachtige party look bij jezelf creëert. Bij deze workshop verzorgen wij een geweldige High-Tea!

De workshop heeft twee verschillende sessies:

  • OCHTEND: 10.00 – 12.00
  • MIDDAG: 13.00 – 15.00

De workshop bevat maximaal 8 personen, dus wees er snel bij want VOL=VOL. Je betaalt € 45,00 voor de Workshop inclusief High Tea. Bij aankoop van een product vanaf € 50,00 op de dag zelf ontvang jij € 25,00 korting!

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN? OF NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE! Wil jij dit evenement niet vergeten? Zet jezelf dan op aanwezig op Facebook of tag jouw zus/vriendin/moeder in het bericht!

, , ,