Couperose

Onze huid bevat duizenden bloedvaatjes, die als doel hebben de huid te voorzien van voeding, zuurstof en het afvoeren van afvalstoffen.

Couperose

Onze huid bevat duizenden bloedvaatjes, die als doel hebben de huid te voorzien van voeding, zuurstof en het afvoeren van afvalstoffen. Wanneer de huid dunner wordt, en de vaatwanden zijn verzwakt, kunnen deze vaten zichtbaar worden aan het huidoppervlak. Er zijn veel verschillende soorten vaatafwijkingen, onderstaande varianten komen het meest voor.

Indicaties

  • Couperose/ teleangiënctasieën
  • Spider naevus
  • Bloedblaasjes

Heeft u last van couperose?

Neem contact op om een afspraak te maken! Wij adviseren over de behandeling die het beste bij u past!

Maak een afspraakBehandelmethode:

 

Bekijk hier de behandelingen en prijzen van onze couperose behandelingen!

Prijzen & behandelingen


Kennismakingsbehandeling

Intake
€ 0,00

Kennismakingsbehandeling
€ 125,- | 120 min.
De specialist in couperose behandelingen

Al jarenlang is AMBIANCE BEAUTY & City Spa gespecialiseerd in de behandeling van verschillende huidproblemen, waaronder couperose. Onze specialistes richten zich op zichtbaar resultaat zonder ingrijpende operaties. Dit doen wij op een veilige en bewezen manier met o.a. een couperose behandeling. Onze specialistes zijn gediplomeerd en in bezit van verschillende specialisaties waardoor we de juiste veiligheid, deskundigheid en hygiëne kunnen garanderen. Indien u graag meer wil weten over een couperose behandeling, neem contact met ons op. We vertellen u hier graag meer over tijdens een gratis huidanalyse consult.

Maak direct een afspraak of bel direct naar 015 2133133


Maak een afspraak