fbpx

Rosacea

Acne Rosacea

Rosacea is een veel voorkomende huidaandoening, gekenmerkt door roodheid in het gezicht, een branderig gevoel en pustels. De oorzaak van rosacea is niet bekend. Wel is duidelijk dat de ontstekingsverschijnselen voornamelijk veroorzaakt worden door de Staphylococcus aureus bacterie. Bijna alle andere bacteriën op onze huid dragen bij aan een gezonde huid en moeten met rust gelaten worden.

Gerichte aanpak met producten

Antibiotica maken geen onderscheid tussen slechte en goede bacteriën en langdurig gebruikt kan leiden tot resistentie en bijwerkingen. Met de verzorgingsproducten van dokter Murad brengen we door middel van een PREBIOTIC 4-in 1 MULTICLEANSER  en 3-in -1 MULTIMIST de gevoelige huid weer in balans. De producten bevorderen o.a. de groei  van goede bacteriën. Ze versterken en helpen de natuurlijke vochtreserves voor een soepele en gezonde barrière. De Nutrient Charged Watergel is een perfecte barrière versterker voor dag en nacht.

Hoe wordt rosacea behandeld in de salon?

Bij Ambiance Beauty  behandelen we deze huid vooral door de weerstand te verhogen en de microben balans te herstellen. We gebruiken zachte, niet stimulerende producten. Met onze So-Up behandelingen zijn prachtige resultaten geboekt. Couperose wordt bij vrijwel alle mensen met rosacea gezien. Soms ontstaat het al vroeg na het begin van de rosacea, bij anderen is het een restverschijnsel. Couperose bestaat uit vele (tot ontelbare) zeer kleine bloedvaatjes in de huid in het gelaat die nooit vanzelf verdwijnen. Couperose is goed met onze T away te behandelen.

Tips voor thuis:

  • Voorkom dat de bloedvaatjes in de huid gaan openstaan: wees voorzichtig met warme dranken, hete kruiden en alcohol;
  • Gebruik geen irriterende cosmetica maar minerale make-up;
  • Voorkom sterke blootstelling aan zonlicht: door zon beschadigde huid is gevoeliger voor het ontwikkelen van rosacea. Gebruik daarom een hoge bescherming. Bij voorkeur een minerale SPF 50 of 100.

Murad/CFC

€ 89,00 /

So-Up

€ 175,00 /

T-Away

vanaf € 27,50 /

Vergoeding zorgverzekeraar

Laat ons de check doen bij uw zorgverzekeraar! Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt?

Wanneer u last heeft van acné bestaat de kans dat uw zorgverzekeraar uw behandeling (deels) vergoedt. Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Vul dit formulier in en wij zoeken voor u uit of dit voor u vergoed wordt!

 

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!
Comments are closed.