fbpx

100% op maat gemaakte huidverzorging d.m.v. een genen test!

genen

Weet jij met zekerheid dat jouw lichaam zich goed kan wapenen tegen toxines en vrije radicalen?

Ervaar je veel gevoeligheid en ongemak in de huid en begrijp je niet waarom? Of misschien verwacht je veel van een behandeling, maar blijft het resultaat uit. Vanaf nu maakt Ambiance Beauty samen met Gen Decode Skincare het mogelijk jouw genen te analyseren die jouw huidbeeld bepalen.

Wist je dat in je genen geschreven staat of je aanleg hebt voor rimpels, verslapping en pigmentvlekken?

De mens bevat ongeveer 26.000 genen. 24 daarvan dragen belangrijke informatie over aan de huid. Gen Decode Skincare leest de fouten in de genen die bepaalde problemen veroorzaken. Natuurlijk kunnen we met onze huidverzorging en behandelingen je DNA niet veranderen, maar we kunnen de huid extra ondersteunen, precies waar nodig!

100% op maat gemaakte huidverzorging, behandelingen en suppletie advies!

De genetische test, een aantal belangrijke persoonlijke vragen en foto’s van de huid geven de ontwikkelaars van Sepai Gen Decode de mogelijkheid op maat gemaakte instituut behandelingen voor je te ontwikkelen. Ook kunnen zij een klein of zeer uitgebreid verzorgingsplan voor thuis maken. Je ontvangt een persoonlijk rapport met belangrijke informatie over je huid. Deze informatie kunnen wij vertalen naar lifestyle advies en wij weten precies welke behandelingen wel, en welke niet geschikt zijn om je huid te verbeteren en optimaliseren.

Elk product combineert een magistrale formule waarbij elke werkzame stof wordt gekozen op basis van het resultaat van de analyse. De producten zijn zo geformuleerd om te werken aan de primaire en secundaire vereisten van de huid. Het doel: de huid weer in optimale conditie krijgen!

Wil je meer informatie? Bekijk dan hier de Gen Decode Skincare pagina!

,