SO-UP Reloaded

Een behandeling met de So-Up Reloaded bestaat uit 6 intensieve technieken. Deze technieken komen allemaal aan bod tijdens een behandeling.

So-Up Reloaded

Een behandeling met de So-Up Reloaded bestaat uit 6 intensieve technieken. Deze technieken komen allemaal aan bod tijdens een behandeling (105 minuten).

Wat behandelen wij met So-Up?

  • Gelaat: verslapping, rimpels, volume (filler behandeling), uitstraling en teint;
  • Lichaam: verslapping van billen, benen, buik en armen, cellulite en vet/vocht ophopingen.

TIP! Perfecte partners

Afhankelijk van de mate van veroudering adviseren wij voorafgaand aan de SO-UP behandeling(en) een Oxy-needling kuur te ondergaan. Met de Oxy-Needling stimuleren we de aanmaak van fibroblasten. Deze cellen maken o.a. collageen en elastine. De vezels die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid van de huid. Tijdens de So-Up behandelingen stimuleren we deze fibroblast om meer van deze verstevigende vezels aan te maken.

 

Welke technieken worden er gebruikt?

Lymfe drainage

Op zorgvuldige wijze wordt met een speciaal hiervoor bestemde probe afvalstoffen en bacteriën afgevoerd, vochtophopingen verminderd, acne en huidstress behandeld. Deze techniek werkt mooi op cellulite en ondersteunt bij het afvallen. De behandeling is ontspannend en pijnloos.

Bindweefselmassage

Met de bindweefsel probe zijn we in staat de microcirculatie, en daardoor de zuurstof en voeding toevoer van de behandelde weefsels te stimuleren. Het huidmetabolisme verbeterd en afvalstoffen worden uit de huid verwijderd. We kunnen een continue bindweefselmassage geven voor een lymfatische drainage en door pulserend te werken is het resultaat verstevigend. Uitermate geschikt voor de behandeling van verslapte contouren en weefsels.

Radio frequent behandeling (RF)

Radiofrequentie houdt in dat we met elektromagnetische golven een warmte van 40 graden creëren in de huid. Met behulp van deze warmte verhogen wij het energieniveau in de cel waardoor de biologische functies weer hersteld en gestimuleerd worden. Met de frequentie van de So-Up (0.5mhz) bereiken we de belangrijkste huidlagen (de dermis en het bindweefsel) en vermijden we oppervlakkige schade. Het belangrijkste effect is de versteviging die optreed. Dit komt doordat de productie van collageen en elastinevezels wordt geactiveerd en is de huid in staat om o.a. haar verloren spankracht te herstellen.

Maak een afspraak voor een SO-UP Reloaded behandeling

Heeft u interesse in de SO-UP Reloaded behandeling.
Maak een afspraak of neem contact op!

Maak een afspraakBekijk hier de prijzen van onze SO-UP Reloaded behandelingen en maak direct een afspraak!

Deze behandeling wordt standaard aangevuld met een peeling.

Prijzen & behandelingen
Premium

1 behandeling
€ 180,- | 120 min.

€ 499,- | 30 min.

3 behandelingen
€ 499,- | 90 min.

6 behandelingen
€ 925,- | 90 min.

12 behandelingen
€ 1799,- | 120 min.
En er is nog meer...

Myo Regenesis

Deze speciaal ontwikkelde behandeling met RF (warmtegolven) en rood licht heeft een sterke stimulerende diepte werken op de probleemzones. Met behulp van de warmtegolven worden de spiervezels in krachtcellen omgezet. Hiermee behandelen we nog eens apart de mimische lijnen op voorhoofd, neuslippen plooi, de veertigers lijnen en de oogzone. Ook voor het lichaam word deze techniek toegepast voor billen en benen, om af te slanken en de behandeling van cellulite en striae.

Photo Dynamics

De kracht van licht is enorm. Zonlicht bevat een kleurenspectrum waarvan wij 40% kunnen waarnemen. Elke kleur bevat een andere golflengte en snelheid van trillingen. De kleuren variëren van rood, oranje, geel, groen, blauw tot paars. Het effect van kleur eindigt niet als we onze ogen sluiten. Onze cellen hebben licht nodig om goed te kunnen functioneren. De kleur beïnvloed hen, waardoor veranderingen plaatsvinden in de groei en het gedrag van onze cellen. De laatste jaren is de therapeutische toepassing veel bestudeerd. Een recente wetenschappelijke studie ontdekte dat u met de verschillende frequenties van kleur specifieke problemen in de huid kunt oplossen door een cel met de juiste trilling weer in balans te brengen. Met de Su-Up gebruiken wij rood, geel en blauw licht voor o.a. de versterkende, ontgiftende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Ultrasound

Staat voor geluidsgolven. Het zijn mechanische trillingen met een frequentie van meer dan 18khz., waardoor er 18000 trillingen per seconde ontstaan. Deze golven zenden energie naar het aandachtspunt in de huid.


Maak een afspraak