pHformula

pHformula staat bekend als een van de pioniers op het gebied van pharma-cosmeceuticals, met de nadruk op 'The Art of Resurfacing' en een uniek delivery-systeem.

pHformula

pHformula staat bekend als een van de pioniers op het gebied van pharma-cosmeceuticals, met de nadruk op 'The Art of Resurfacing' en een uniek delivery-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat actieve ingrediënten diep in de huidlagen doordringen zonder schade aan de opperhuid toe te brengen. Met pHformula kunnen zowel milde onderhoudsbehandelingen als intensieve behandelingen worden uitgevoerd, gericht op het aanpakken van diverse complexe huidproblemen, waaronder acne, pigmentatie, rosacea en huidveroudering. pHformula biedt unieke skin resurfacings met minimale hersteltijd en maximale resultaten!

Ondanks dat peelings al sinds de jaren tachtig in verschillende vormen bestaan, markeert skin resurfacing een nieuwe generatie van huidverbetering. Sinds de oprichting in 2010 heeft pHformula deze techniek verder geëvolueerd. Het merk biedt nu dermatologisch verantwoorde, niet-invasieve en op maat gemaakte skin resurfacing behandelingen, allemaal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Visie en missie

De oprichter, Petru van Zuyl, heeft grondig onderzoek verricht naar de biologie van de huid en cosmetische chemie, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van het pHformula skin resurfacing systeem. Dit systeem onderscheidt zich door een uniek werkingsmechanisme ten opzichte van reguliere chemische peelings. Het realiseert een gecontroleerde en gerichte afgifte van actieve ingrediënten, wat resulteert in gestimuleerde celvernieuwing en collageenaanmaak met minimale schade aan de epidermis. Alle behandelingen en formules binnen pHformula worden onderbouwd door meer dan 30 jaar gecombineerde wetenschappelijke en medische ervaring. Onze actieve ingrediënten zijn van farmaceutische kwaliteit, wat garant staat voor de meest effectieve en geavanceerde aanpak van skin resurfacing.

Maak een afspraak voor een pHformula gezichtsbehandeling

Heeft u interesse in de gezichtsbehandelingen van pHformula. Maak een afspraak of neem contact op!

Maak een afspraakDe producten

Shop de producten van pHformula gemakkelijk online via onze webshop. Klik hier om alle producten van Ambiance te bekijken:


Maak een afspraak