Murad Skincare

Murad Skincare is gebaseerd op wetenschappelijk en klinisch onderzoek Centraal bij Dr. Murad staat het gepatenteerde Cellular Water Principe: 'de basis van een gezonde huid is vermogen van iedere cel om vocht vast te houden'.

Murad Skincare

Murad Skincare is gebaseerd op wetenschappelijk en klinisch onderzoek. Centraal bij Dr. Murad staat het gepatenteerde Cellular Water Principe: 'de basis van een gezonde huid is vermogen van iedere cel om vocht vast te houden'. Daarom, als we sterkere cellen vormen, kunnen we ziekten bestrijden en de tekenen van het ouder worden vertragen”. Dit is de basis van de Dr. Murad producten!

Waarom kiezen voor een behandeling van dokter Murad? Met de producten en methode van dokter Murad kijken we zowel naar de totale gezondheid van de huid als het algehele welzijn.

De filosofie

Al meer dan 30 jaar zet Murad zich in voor het ontwikkelen van klinisch bewezen, dierproefvrije producten. De producten voldoen aan nauwgezette normen voor veiligheid, werkzaamheid en zorg die je van een arts mag verwachten. Bovendien worden ze ondersteund door Dr. Murads baanbrekende onderzoek - als eerste in de branche - naar de meest geavanceerde formules die niet alleen een symptoom of probleem in overweging nemen, maar eerder de totale gezondheid van de huid aanpakken. 
 
Howard Muarad, M.D., FAAD, wordt over de hele wereld erkend als een visionair voor zijn ongeëvenaarde wetenschappelijke innovaties. Als gecertificeerd dermatoloog, opgeleide apotheker en universitair hoofddocent geneeskunde aan de Geffen School van Medicine, UCLA, heeft Dr. Murad persoonlijk meer dan 50.000 patiënten behandeld. 
 
Murad werd opgericht in 1989, met als doel de huidverzorgingsformules te delen, die als een van de eersten significante, meetbare anti-verouderingsresultaten bereikten zonder operatie. Bekend en hoog aangeschreven voor het bevorderen van de gezondheid van de huid van binnenuit (niet alleen met producten), was Dr. Murad ook een pionier in het gebruik van alfahydroxyzuren. 
 
Tot op de dag van vandaag is Dr. Murad nog steeds bezig met innovaties en het uitvoeren van onderzoeken voor Murad. Hij is een actieve filantroop, inspirerende spreker en auteur van bestsellers over veroudering, gezondheid en huidverzorging. Geïnspireerd door Dr. Murads levenslange toewijding aan wetenschappelijk onderbouwd welzijn, creëren we producten en ervaringen, niet alleen voor een gezondere huid, maar ook voor een gelukkiger leven. Bij Murad zetten we ons in om de wereldwijde gezondheidsepidemie van stress te overwinnen. 
 

Maak een afspraak voor een Murad gezichtsbehandeling

Heeft u interesse in de gezichtsbehandelingen van Murad
Maak een afspraak of neem contact op!

Maak een afspraakBekijk hier de prijzen van onze Murad Skincare behandelingen en maak direct een afspraak!

Prijzen & behandelingen
Fix

1 behandeling (Murad acne)
vanaf € 99,- | 75 min.Treat

1 behandeling
€ 125,- | 90 min.Mix

1 behandeling
€ 150,- | 105 min.

3 behandelingen
€ 425,- | 105 min.

6 behandelingen
€ 775,- | 105 min.

12 behandelingen
€ 1499,- | 105 min.
De producten

Shop de producten van Murad Skincare gemakkelijk online via onze webshop. Klik hier om alle producten van Ambiance te bekijken:


Maak een afspraak