MeLine

MeLine is een toonaangevende specialist op het gebied van de behandeling van diverse vormen van hyperpigmentatie.

MeLine

MeLine is een toonaangevende specialist op het gebied van de behandeling van diverse vormen van hyperpigmentatie. Het assortiment van MeLine omvat zowel behandelingen als thuisverzorging, die hyperpigmentatie effectief kunnen verminderen, soms tot wel 95%. Klinische onderzoeken bevestigen zelfs de mogelijkheid om pigment op dermaal niveau te verminderen.

Naast opmerkelijke resultaten in het verhelderen van hyperpigmentatie, dragen de producten van MeLine ook bij aan algemene huidverbetering, zoals het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. MeLine biedt specifieke behandelingen voor donkere kringen en ouderdomsvlekken, naast de algehele aanpak van hyperpigmentatie.

Visie en missie

MeLine is ontworpen als een doeltreffend alternatief voor andere, meer invasieve technieken die de huid kunnen beschadigen en bijdragen aan reboundeffecten en post-inflammatoire hyperpigmentatie. Daarnaast biedt MeLine een uitgebreidere behandeling vergeleken met andere methoden die zich uitsluitend richten op correctie, zoals laser- en IPL-behandelingen. In tegenstelling tot deze benaderingen werkt MeLine op celniveau en pakt het de kern van de pathologie aan. Door de ongecontroleerde groei van melanocyten te reguleren, zijn MeLine-producten niet alleen in staat om donkere vlekken te verminderen, maar ook effectief om ze te voorkomen.
 
MeLine is de eerste en enige op de markt die gespecialiseerd is in het behandelen van hyperpigmentatie. MeLine biedt behandelingen die speciaal zijn samengesteld op basis van het type pigment, het fototype van de huid en het lichaamsdeel waar de pigmentatie zich bevindt.
 

Maak een afspraak voor een MeLine behandeling

Heeft u interesse in de gezichtsbehandelingen van MeLine. Maak een afspraak of neem contact op!

Maak een afspraakDe producten

Shop de producten van MeLine gemakkelijk online via onze webshop. Klik hier om alle producten te bekijken:


Maak een afspraak