La Colline

Het cosmeticahuis La Colline is opgericht in Zwitserland en is het resultaat van de samenwerking tussen Zwitserse biologen en een team van cosmeticadeskundigen.

La Colline

Het cosmeticahuis La Colline is opgericht in Zwitserland en is het resultaat van de samenwerking tussen Zwitserse biologen en een team van cosmeticadeskundigen. Het concept van La Colline is gebaseerd op de unieke combinatie van Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering en actieve plantaardige extracten.

Waarom een La Colline behandeling boeken? Met de behandelingen en producten van La Colline verhoog je direct het energieniveau in de huid. Veilig, direct huidverjongend en heerlijk ontspannend door de verschillende massage technieken.

De filosofie

La Colline is ontstaan in 1997 in Zwitserland, met als missie om veilige, effectieve en verfijnde anti verouderingsproducten voor mannen en vrouwen te ontwikkelen.
 
La Colline betekent ''de heuvel"' en is geinspireerd op geboortestad Sion, die trots geflankeerd wordt door zijn twee heuvels; Valere en Tourbillon.Het hart van deze beschutte vallei, doorkruist door de rivier de Rhone, bleek gezien de ligging van het Zwitserse biotechnologische onderzoeksnetwerk een strategische plek. Binnen dit netwerk heeft het onderzoek naar huidcellen zich ontwikkeld en dit heeft geleid tot talrijke technologische innovaties.
 
Sinds het ontstaan in 1997 is in deze bevoorrechte omgeving gewerkt aan het perfectioneren en verfijnen  van de complexe formules en geavanceerde oplossingen die bijdragen aan een mooie huid. Vandaag de dag bestaat de portfolio van La Colline uit 11 hoogwaardige en luxueuze lijnen en geniet het van een goede, internationale reputatie. Het succes reikt ook ver buiten haar landsgrenzen. Met name in Azië heeft La Colline een goede reputatie en bekendheid opgebouwd.
 

Maak een afspraak voor een La Colline behandeling

Heeft u interesse in de gezichtsbehandelingen en massages van La Colline
Maak een afspraak of neem contact op!

Maak een afspraakBekijk hier de behandelingen en prijzen van onze La Colline behandelingen!

Prijzen & behandelingen
Treat

1 behandeling
€ 125,- | 90 min.Mix

1 behandeling
€ 150,- | 105 min.

3 behandelingen
€ 525,- | 105 min.

6 behandelingen
€ 775,- | 105 min.

12 behandelingen
€ 1499,- | 105 min.De producten

Shop de producten van La Colline Skincare gemakkelijk online via onze webshop. Klik hier om alle producten van La Colline te bekijken:


Maak een afspraak