Kennismaking

Een eerste afspraak bij Ambiance? Na de kennismakingsbehandeling weet u alles over de actuele conditie van uw huid, de meest effectieve behandeling en de juiste producten voor thuis.

Kennismaking

Tijdens de 120 minuten durende kennismakingsbehandeling besteden we 30 minuten aan een analyse van de huid. De uitkomst van deze analyse levert 3 doelen op waar we op gaan werken tijdens de behandeling en in ons verdere advies/ behandelplan. 

Doelen kunnen zijn: verfijnen poriën, schone huid, minder rimpeltjes, steviger, meer volume, helderheid, pigmentvlekken verminderen, oneffenheden verwijderen, jeugdiger, slanker, fitter, minder cellulite, gladder huidbeeld. Natuurlijk is ontspannen ook een doel.

Over onze RS Light Skin Huidscan Camera

Met onze RS Light Skin Huidscan kunnen wij voor u een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitvoeren in slechts 20 seconden. De RS Lightskin analyseert de verschillende en dieper liggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld. De resultaten van de huidscan kunnen worden opgeslagen en vergeleken met voorgaande sessies.

De RS Light Skin analyseert o.a. de volgende huidkenmerken:

 • Diepte van aanwezige lijntjes en rimpels
 • De elasticiteit van de huid
 • Doorbloedingsproblemen (couperose, rosacea)
 • Oppervlakkige en diepliggende pigmentschade
 • Hoeveelheid talg
 • Vochtgehalte
 • Energieniveau en microcirculatie
 • Verhoorning

Kijken op verschillende niveaus in de huid

Dit unieke apparaat maakt met verschillende lichtbronnen meerdere foto’s van uw gezicht. De RS Light Skin werkt met verschillende lenzen. De daglicht foto is nuttig voor het analyseren van de zichtbare huid. Met gepolariseerd en UV licht worden ook dieper liggende huidaandoeningen zichtbaar.

Een maatgemaakt advies dankzij de huidscan

Met ons RS LIghtskin maken we fotos met 3 soorten licht: RGB daglicht, PL gepolariseerd en Uv licht.

Uit deze 3 foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd. De uitkomst van deze foto’s verteld ons wat de huid nodig heeft om optimaal te kunnen reageren op onze behandelingen en zal meegenomen worden in het totale advies en behandelplan. Bij de vervolgbehandelingen kunnen de resultaten worden gemeten en vergeleken.

 

De maatwerkbehandeling

Uw daaropvolgende 90 minuten durende behandeling zal worden ingericht aan de hand van uw doelen en de resultaten van de RS light skin. Een grondige huidreiniging (dieptereiniging), epileren van de wenkbrauwen, massage(indien gewenst), masker  en advies maken vrijwel altijd deel uit van deze behandeling.

Maak een afspraak voor een Gratis Huidscan

Wilt u graag weten wat de conditie is van uw huid? Maak een afspraak en kom langs voor een  gratis huidanalyse!

Maak een afspraakBekijk hier de prijzen van onze kennismakingsbehandeling en maak direct een afspraak!

Prijzen & behandelingen


Kennismakingsbehandeling

Intake
€ 0,00

Kennismakingsbehandeling
€ 125,- | 120 min.
Bij Ambiance Beauty en City spa werken wij met een abonnement systeem. Natuurlijk is iedereen welkom en is per bezoek betalen altijd mogelijk. Het is echter voordeliger om voor een pakket van meerdere behandelingen te kiezen.

Er zijn  verschillende pakketten:

 • 3 bezoeken normaal en premium
 • 6 bezoeken normaal en premium
 • 12 bezoeken normaal en premium

In de normale behandeling kiest u voor manuele (o.a. ontspannende) technieken, premium bevat onze apparatuur). Mixen met de verschillende pakketten kan ook.

Daarnaast bieden we kuren met onze:


Maak een afspraak