Forrle'd

Forlle’d is wereldwijd het enige merk dat erin slaagt om met zijn ingrediënten de dermis te bereiken zonder schade aan de epidermis toe te brengen. De buitengewone nanotechnologie verkleint hyaluronzuur tot slechts 5 nanometer, wat 600 tot 4000 keer kleiner is dan het hyaluronzuur in andere cosmetische producten.

Forlle'd

Forlle’d is wereldwijd het enige merk dat erin slaagt om met zijn ingrediënten de dermis te bereiken zonder schade aan de epidermis toe te brengen. De buitengewone nanotechnologie verkleint hyaluronzuur tot slechts 5 nanometer, wat 600 tot 4000 keer kleiner is dan het hyaluronzuur in andere cosmetische producten. Deze baanbrekende technologie heeft Forlle’d terecht een Nobelprijs opgeleverd.

Het hyaluronzuur in Forlle’d fungeert als een geavanceerd leveringssysteem en biedt vooral superieure anti-aging voordelen. Naast hyaluronzuur maakt Forlle’d gebruik van diverse actieve ingrediënten, waaronder Platinum – het krachtigste antioxidant op dit moment, geïoniseerde mineralen die zorgen voor celstimulatie, en tal van andere ingrediënten die collageen stimuleren en zo bijdragen aan huidverbetering vanuit de dermis.

Visie en missie

Forlle’d heeft zich gedurende meer dan 15 jaar gericht op het ontwikkelen van wetenschappelijke oplossingen en hoogwaardige producten met als doel de huidimmuniteit te verbeteren. De missie is om te streven naar een gezonde, stralende huid door gebruik te maken van geavanceerde technologieën.

Wereldwijd het enige merk dat, zonder beschadiging van de epidermis, in de dermis komt.

De kern van de Forlle’d-benadering wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), dat is gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto. Deze innovatieve methode transporteert essentiële ingrediënten naar de diepste lagen van de huid op een niet-invasieve en veilige wijze, zonder schade toe te brengen aan de huid of dat de ingrediënten in de bloedbaan terechtkomen. Het unieke leveringssysteem, in combinatie met gepatenteerde productietechnologie, exclusieve ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies, plaatst Forlle’d op het voorfront van expertise in huidverjonging.

Maak een afspraak voor een Forlle'd gezichtsbehandeling

Heeft u interesse in de gezichtsbehandelingen van Forlle'd. Maak een afspraak of neem contact op!

Maak een afspraakDe producten

Shop de producten van Forlle'd gemakkelijk online via onze webshop. Klik hier om alle producten van Ambiance te bekijken:


Maak een afspraak