Dr. K

Als medisch-cosmeceutisch merk staat Dr. K Dermal Health Care bekend als een wetenschappelijke pionier op het gebied van pre- en probiotische huidvernieuwing.

Dr. K

Als medisch-cosmeceutisch merk staat Dr. K Dermal Health Care bekend als een wetenschappelijke pionier op het gebied van pre- en probiotische huidvernieuwing. Het is specifiek ontworpen om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de algehele gezondheid van de huid te bevorderen. Alle producten van Dr. K Dermal Health Care zijn ontwikkeld met als doel de microbiële en fysieke barrièrefunctie van de huid te verbeteren, waardoor de huid wordt versterkt. 

Visie en missie

Na ruim 20 jaar lang producten te hebben ontwikkeld voor andere merken, besefte Dr. Juanita Kilian dat ontsteking een aanzienlijk probleem vormt. Ze erkende de noodzaak om een nieuw tijdperk van huidverzorging te ontketenen, waarbij de voortdurende ontsteking, veroorzaakt door zowel huidverzorgingsproducten als omgevingsfactoren, effectief aangepakt wordt. Hierdoor besloot ze een merk te lanceren dat niet alleen de symptomen van ontsteking behandelt, maar ook het orgaan zelf (de huid) benut om de schade die ontstaat door ontsteking te herstellen. Bovendien streeft ze ernaar ontstekingsreacties zoveel mogelijk te voorkomen.

De producten en behandelingen van Dr. K Dermal Health Care bieden een prebiotische werking voor een probiotisch effect. Dit betekent dat er niet met levende probiotica wordt gewerkt, omdat het aanvullen van de huid met levende bacteriën een microbiële onbalans kan veroorzaken. Het microbioom varieert van persoon tot persoon, en het introduceren van een specifieke bacterie die niet noodzakelijk is voor het microbioom van die persoon kan een onbalans creëren. Dit kan op zijn beurt indirect ontstekingen veroorzaken, waardoor huidaandoeningen ontstaan.

Maak een afspraak voor een Dr. K behandeling

Heeft u interesse in de Dr. K behandeling?
Maak een afspraak of neem contact op!

Maak een afspraakDe producten

Shop de producten van Dr. K gemakkelijk online via onze webshop. Klik hier om alle producten van Ambiance te bekijken:


Maak een afspraak