Céll Fùsion C

Céll Fùsion C ontwikkelt verzorgingsproducten tegen huidveroudering maar bovenal cosmetische verzorging bij huidproblemen.

Céll Fùsion C

Céll Fùsion C ontwikkelt verzorgingsproducten tegen huidveroudering maar biedt bovenal cosmetische verzorging bij huidproblemen. De producten worden geadviseerd door  dermatologen, plastisch chirurgen, medi-spa’s en huidverzorging professionals over de gehele wereld. Dankzij uitgebreide consulten, intensieve behandelingen en oogwaardige huidverzorgings protocollen hervindt de huid haar balans, energie en een jeugdige uitstraling.

Waarom een behandeling met Céll Fùsion C boeken? Céll Fùsion C is de oplossing voor de meest gevoelige en droge huid. Het herstelt de beschermende barrière en verzacht direct.

De filosofie

Céll Fùsion C herstelt en versterkt het natuurlijk immuunsysteem van de huid. De celmembraan herstelt en de huidverzorging geeft energie en vitaliteit en energie aan de huid. Het merk is speciaal ontwikkeld om huidproblemen te verbeteren en verbeterd zo ook de algehele huidconditie. Bovendien stimuleert het de celactiviteit en neutraliseert het vrije-radicalen. 
 
Dankzij de zeer fijne structuur van de ingrediënten en de hoge concentratie van ingrediënten, zijn de producten uitermate effectief. Door de combinatie met de dubbele liposomentechniek zijn de producten van CMS ook nog in staat om in de juiste huidlagen te werken.

Maak een afspraak voor een Céll Fùsion C gezichtsbehandeling

Heeft u interesse in de gezichtsbehandelingen van Céll Fùsion C.
Maak een afspraak of neem contact op!

Maak een afspraakBekijk hier de prijzen van onze Céll Fùsion C behandelingen en maak direct een afspraak!

Prijzen & behandelingen
Fix

1 behandeling
€ 90,- | 75 min.

3 behandelingen
€ 90,- | 75 min.De producten

Shop de producten van Céll Fúsion C gemakkelijk online via onze webshop. Klik hier om alle producten van Ambiance te bekijken:


Maak een afspraak