ASAP

ASAP biedt professionele behandelingen. Zo kunt u kiezen voor de clinical peels en Gym For The Skin behandelingen.

ASAP

Het nr. 1 cosmeceutical skincare merk uit Australië Asap  is toegevoegd aan ons assortiment vanwege de hoge concentraties  actieve ingrediënten. Het merk is ontwikkeld in Australië en reeds 20 jaar succesvol door een range van producten met hoge concentraties van actieve ingrediënten en antioxidanten, om eenvoudige skincare te bieden die resultaat levert op zeer korte en op lange termijn.

Waarom een behandeling van Asap boeken? Zeer hoogwaardige ingrediënten voor snel resultaat in zowel ons instituut als thuis.

De filosofie

The science of beautiful skin. ASAP is een merk dat ontwikkeld is in Australië en het is daar het Nr. 1 Cosmeceutical Skincare product. Het is reeds 22 jaar succesvol op de markt. Het kenmerk is dat het gebruik maakt van hoge concentraties van actieve ingrediënten en antioxidanten. Wij gaan daarin een stap verder dan andere merken. De visie van Cosmeceutical is dat je je richt op de hoge concentraties van actieve ingrediënten. 
 
Wat ASAP doet is eenvoudige skincare bieden, die resultaat geeft op zowel korte als lange termijn. In Australië wordt ASAP gebruikt en geadviseerd door artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. ASAP werkt erg hard om een gezonde huid makkelijk te maken. Dat is de visie en dat is waar steeds alles op terugkomt. Eenvoudig makkelijk in gebruik en bewezen resultaten. Slechts 2 producten kunnen al voldoende zijn voor een complete verzorging. Daarnaast kun je met hetzelfde merk een hele intensieve verzorging van wel acht producten gebruiken. Afhankelijk van het beoogde resultaat maak je samen met onze specialiste een keuze voor wat het beste past.
 
ASAP is al 22 jaar succesvol. Vanaf het ontstaan van het merk in 1999 is er veel  internationaal onderzoek gedaan naar de nieuwste technologieën in wetenschappelijk bewezen cosmeceutische ingrediënten. Inmiddels loopt  ASAP  trots voorop met krachtige, innovatieve  formuleringen
 
Het merk wordt op dit moment aangestuurd door Carley Dowdle. Zij is de dochter van de founder van ASAP. Ze is een ongelofelijke leider en heeft al tal van footprints achtergelaten in Australië in skin care en cosmetica. Zij schrijft voor bladen zoals de Vogue en wordt daarvoor gevraagd als er meer wetenschappelijke verhalen nodig zijn over skin care.

Maak een afspraak voor een ASAP Clinical Peel

Heeft u interesse in de ASAP Clinical Peel?
Maak een afspraak of neem contact op!

Maak een afspraakBekijk hier de prijzen van onze ASAP behandelingen en maak direct een afspraak!

Asap sluit volledig aan bij de skincare trend van 2022; zij bieden korte effectieve behandelingen met cosmeceuticals voor zowel in het instituut als thuis. De Asap Clinical Peel is daar een goed voorbeeld van.
Prijzen & behandelingen
Treat

1 behandeling
€ 125,- | 90 min.Mix

1 behandeling
€ 150,- | 105 min.

6 behandelingen
€ 775,- | 105 min.
De producten

Shop de producten van ASAP Skincare gemakkelijk online via onze webshop. Klik hier om alle producten van Ambiance te bekijken:


Maak een afspraak