Bekijk onze behandelingen
voor het gezicht


Kennismaking

Is dit de eerste keer dat u langskomt bij Ambiance Beauty? Kies dan voor een kennismakingsbehandeling. De specialist zal kijken welke behandeling bij u en uw huid past.Klik op één van bovenstaande behandelingen voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Gezichtsbehandeling

Bij Ambiance Beauty werken we met verschillende huidverzorgingsmerken, die ingezet kunnen worden om de huid te verzorgen en/of te verbeteren. Kies uit onderstaande behandelingen of neem contact op, voor een op maat gemaakt advies.Klik op één van bovenstaande behandelingen voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Specialisaties*

Naast onze huidverzorgende gezichtsbehandelingen kun u bij ons ook terecht voor één van onze specialisaties. Kies uit onderstaande behandelingen of neem contact op, voor een op maat gemaakt advies.


*Wij behandelen alleen de gezonde mens. Het is belangrijk te vermelden wanneer u een ziekte onder de leden heeft en/of onder behandeling bent van een specialist. Ook vragen wij u altijd aan te geven welke medicatie u tijdens uw bezoeken gebruikt. Bent u in verwachting: ook dit is belangrijk informatie voor onze behandelaars. Al deze behandelingen zijn voordeliger per bezoek in een pakketdeal.


Klik op één van bovenstaande behandelingen voor meer informatie, of maak direct een afspraak.