Couperose

Onze huid bevat duizenden bloedvaatjes, die als doel hebben de huid te voorzien van voeding, zuurstof en het afvoeren van afvalstoffen.

Couperose

Onze huid bevat duizenden bloedvaatjes, die als doel hebben de huid te voorzien van voeding, zuurstof en het afvoeren van afvalstoffen. Wanneer de huid dunner wordt, en de vaatwanden zijn verzwakt, kunnen deze vaten zichtbaar worden aan het huidoppervlak. Er zijn veel verschillende soorten vaatafwijkingen, onderstaande varianten komen het meest voor.

Indications

  • Couperose/ teleangiënctasieën
  • Spider naevus
  • Blood blisters

Heeft u last van couperose?

Contact us to make an appointment! We advise on the treatment that suits you best!

Make an appointmentTreatment method:

 

Bekijk hier de behandelingen en prijzen van onze couperose behandelingen!

Prices & treatments


Introduction treatment

Intake
€ 0,00

Introduction treatment
€ 125,- | 120 min.
De specialist in couperose behandelingen

Al jarenlang is AMBIANCE BEAUTY & City Spa gespecialiseerd in de behandeling van verschillende huidproblemen, waaronder couperose. Onze specialistes richten zich op zichtbaar resultaat zonder ingrijpende operaties. Dit doen wij op een veilige en bewezen manier met o.a. een couperose behandeling. Onze specialistes zijn gediplomeerd en in bezit van verschillende specialisaties waardoor we de juiste veiligheid, deskundigheid en hygiëne kunnen garanderen. Indien u graag meer wil weten over een couperose behandeling, neem contact met ons op. We vertellen u hier graag meer over tijdens een gratis huidanalyse consult.

Make an appointment directly or call directly to 015 2133133


Make an appointment