fbpx

Klantenkaart

Klantenkaart

Sparen voor korting bij Ambiance

Met onze klantenkaart spaart u elke keer dat u iets bij Ambiance beauty afrekent voor mooie kortingen. Elke keer dat u meer dan € 75,00 bij Ambiance besteedt, spaart u 5% van uw aankoopbedrag. Deze worden bijgeschreven op uw persoonlijke beautypas.

Uw tegoed inwisselen

U kunt uw gespaarde tegoed te allen tijde inwisselen wanneer u afrekent bij Ambiance Beauty.

Borg

U betaalt € 5,00 borg voor een pas. Wanneer u uw pas inlevert, krijgt u dit bedrag terug. Wanneer u de pas kwijtraakt, kunt u een nieuwe pas aanvragen. Uw oude pas wordt dan geblokkeerd en uw tegoed wordt overgezet op uw nieuwe pas. U betaalt wel opnieuw borg voor deze nieuwe pas.

Klik hier voor een rekenvoorbeeld

Rekenvoorbeeld

In januari komt u voor een behandeling van 100,- euro, en koop u een crème voor 50,- euro. U besteedt dus in totaal 150,- euro en spaart daarmee € 7,50.

In februari komt u weer voor een behandeling van 100,- euro. U kunt er voor kiezen om nu uw gespaarde tegoed in te wisselen. U krijgt dan € 7,50 korting op uw behandeling en besteedt €92,50. Hierover spaart u wederom 5% en ontvangt dus € 4,65 op uw persoonlijke beautypas.


Klik hier voor de meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Hoe lang zijn mijn beautypunten geldig?

De beautypunten die u spaart, vervallen nooit.

Wat gebeurt er als ik mijn pas ben verloren?

Stuur dan een mailtje naar marketing@ambiancedelft.nl met uw naam, adres en telefoonnummer. Wij leggen dan een nieuwe pas voor u klaar met daarop hetzelfde aantal punten erop als er op de pas stond die u kwijt bent geraakt.

Wat gebeurt er als ik mijn pas ben vergeten?

Bewaar dan het bonnetje goed. De volgende keer dat u bij Ambiance komt met uw pas en het bonnetje, zetten we de beautypunten alsnog op uw pas.

Waar en wanneer kan ik mijn saldo opvragen?

U kunt op elk moment uw saldo opvragen door de pas te laten scannen door een van onze medewerkers. U kunt uw saldo ook rechtsboven op deze pagina checken.


Klik hier voor de algemene voorwaarden van Ambiance

Algemene voorwaarden

Klantenkaart regels

 • Elke keer dat u meer dan 75,- euro bij Ambiance besteedt, wordt 5% van uw totale besteding op uw persoonlijke beautypas gestort. U kunt uw gespaarde tegoed te allen tijde inwisselen wanneer u afrekent bij Ambiance beauty. U betaalt 5,- euro borg voor een pas.
 • De beautypunten die u spaart, vervallen nooit.
 • Als u uw pas verloren bent, kunt u een mailtje sturen naar marketing@ambiancedelft.nl met uw naam, adres en telefoonnummer. Wij leggen dan een nieuwe pas voor u klaar met daarop hetzelfde aantal punten erop als er op de pas stond die u kwijt bent geraakt. We brengen hiervoor wederom een borg van 5,- euro in rekening.
 • Wanneer u uw pas vergeten bent, vragen we u het bonnetje van uw aankoop goed te bewaren. De volgende keer dat u bij Ambiance komt met uw pas en het bonnetje, zetten we de beautypunten alsnog op uw pas.
 • U kunt op elk moment uw saldo opvragen door de pas te laten scannen door een van onze medewerkers.

Afspraken afzeggen

 • Mocht u verholpen zijn om uw gemaakte afspraak na te komen, vragen we u uw gemaakte afspraak 24 uur van tevoren te annuleren. Wanneer u minder dan 24 uur van te voren uw afspraak wilt annuleren zijn wij genoodzaakt om 35,- euro per uur in rekening te brengen
 • Gelieve uw afspraak te annuleren door te bellen met 015 2133 133. Afspraken die via de mail worden afgezegd negeren wij. U loopt dan het risico dat wij alsnog 35,- euro per uur in rekening brengen.

Betalen

 • U kunt bij Ambiance betalen met Pin, Credit card en contact.
 • ‘Betaling op rekening’ niet bij de eerste afspraak en alleen als alle adresgegevens bekend zijn.
 • Betalingstermijn ‘op rekening’ 8 dgn.
 • Beautypunten worden pas bijgeschreven wanneer u betaald heeft. In het geval van betaling op rekening vragen we u een rekeningafschrift te laten zien.

Op tijd komen

 • Als u meer dan 10 minuten te laat komt voor uw afspraak kunnen we niet garanderen dat we de behandeling uit kunnen voeren. U loopt dan het risico dat we 35,- euro per uur in rekening brengen.

Geen huisdieren

 • Uit hygiënisch oogpunt willen we u vragen geen huisdieren mee te nemen naar Ambiance Beauty.