Neem contact
met ons op!


 

 

Ambiance Beauty & City Spa
Hooikade 9 | 2627 AB Delft


Over Ambiance


"Het doel van onze behandelingen is om de huid optimaal te laten functioneren"

We worden allemaal ouder. Afhankelijk van genen en lifestyle zal de schade van het leven vroeg of laat de kop op steken. Ziet u er ouder uit dan u zich voelt, wilt u uw houdbaarheid verlengen? Of is uw huid niet gezond? Vertoont de huid roodheid, gevoeligheid, ontstekingen of ander onesthetisch ongemak? Natuurlijk zijn een aantal factoren van veroudering onvermijdelijk, maar er zijn altijd manieren om veroudering te vertragen, het huidbeeld te verbeteren en deze weer gezond en fit te krijgen.

Wereldwijd besteden mensen miljoenen aan anti verouderingsproducten waarvan ze niet weten of ze zullen werken. De werkwijze van Ambiance Beauty berust zich op wetenschap en de nieuwste technologie met een diep begrip voor wat de huid werkelijk nodig heeft. Wij maken gebruik van complexen met een bewezen werking op de meeste actuele schadelijke invloeden tegen huidveroudering. Daarnaast is het ons doel om veilige, efficiënte en betrouwbare producten en behandelmethoden aan te bieden die de huid geven wat het nodig heeft in de meest pure vorm.

Het resultaat is een stralende huid, 24 uur per dag. Omdat de producten en technieken werken als een personal trainer wordt de huid steeds fitter naarmate u de producten langer gebruikt zonder dat daar risicovolle en belastende handelingen aan te pas komen! Meer over Ambiance vindt u hier! - Groetjes Nadine

Aangesloten bij: