T-Away

HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN MET DE T-AWAY

Een mooie huid is glad en gezond. Het is dus heel normaal dat jij je stoort aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in jouw gezicht of op je lichaam. Gelukkig kunnen we daar iets aan doen bij Ambiance beauty. Met de T-away neemt je binnen enkele minuten afscheid van couperose, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat!

Voorafgaand aan een behandeling neemt één van onze specialistes een korte intake met je door waarin we uw huid en algehele gezondheid analyseren. De specialiste geeft u voorafgaand aan uw behandeling een goede indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is om jouw huidproblemen te verwijderen. Na afloop van de behandeling plannen we een gratis nabehandeling die 6 weken later plaatsvindt. We kijken dan of de huid goed is geheeld.

Actie: eerste behandeling gratis. Je kunt nu gratis één steelwratje, bloedblaasje of gesprongen adertje met de T-AWAY laten verwijderen. Bent je tevreden over het resultaat, dan kunnen we er gelijk meer behandelen. Je betaalt voor een vervolgbehandeling 27,50 euro per 5 minuten met een maximum van 77,50 euro.

HUIDINDICATIES

De behandelingen met de T-away zijn weefselvriendelijk en geschikt voor het verwijderen van:

  • Couperose (gesprongen rode adertjes)
  • Spider Naevus (spinvormige gesprongen adertjes)
  • Bloedblaasjes
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Fibromen (steelwratjes)
  • Ouderdomswratten

VOOR/NA FOTO’S

BELANGRIJK OM TE WETEN

Hieronder vindt u nog een aantal belangrijke zaken die belangrijk zijn om te weten voordat u met de T-Away begint.

  • U dient na een behandeling hete en natte plaatsen (zoals sauna‘s en zwembaden) te vermijden gedurende 72 uur na de behandeling.
  • U dient na een behandeling zonlicht zoveel mogelijk te mijden gedurende 6 weken. Omdat u niet 6 weken binnen kunt blijven, adviseren wij Céll Fùsion C Sunblock SPF47/PA++ 70 ml.
  • U dient het gebruik van elk type cosmetische producten die parfum of andere irriterende ingrediënten bevat te mijden, gedurende een periode van minimaal 72 uur na de behandeling. De Minerale Make-up producten van Youngblood mag u al na 24 uur gebruiken.

BESCHERM UW HUID GOED!

Na de behandeling met de T Away raden we u met klem aan om een post laser crème en de sunblock van Céll Fùsion C te gebruiken. Uw huid is na behandeling extreem gevoelig voor schadelijk UV licht. De sunblock beschermt uw huid hiertegen. De Céll Fùsion C sunblock SPF47/PA++ 70 ml.

CONTROLE EN EVENTUELE NABEHANDELING NA 6 WEKEN

Onderdeel van uw T Away behandeling is de *(gratis) nabehandeling na 6 weken. Dit doen we om er zeker van te zijn dat uw huid goed en gezond is geheeld.

* nabehandeling van hetzelfde plekje is gratis.

 Vergoeding zorgverzekeraar

Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt? . Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Wij checken voor u of uw verzekering uw behandelingen vergoed. Hier leest u daar meer over

PRIJZEN T-AWAY

T-AWAY
T-away 5 min. 27,50,
T-away 10 min. 55,-
T-away 15 min. 77,50
Céll Fùsion C Sunblock SPF47/PA++ 70 ml 39,50
Postcream 19,95

 

Comments are closed.