fbpx

T-Away

T-Away Delft

Binnen enkele minuten  verlost van rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en vlekjes

Met de T-Away verwijderen we huidoneffenheden snel  en veilig.

Een mooie huid is glad en heeft een egale teint. Het is dus heel normaal dat jij je stoort aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in jouw gezicht of op je lichaam. Gelukkig kunnen we daar eenvoudig iets aan doen. Met de T-away neem je binnen enkele minuten afscheid van couperose, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat!

De techniek: De T-Away gebruikt de USHF (Ultra Short High Frequency) technologie. De impuls van de elektrische stroom wordt omgezet in een hitte-impuls, welke voor probleemgebieden toestaat veilig en effectief te behandelen zonder effect op het omringende weefsel.

Huidindicaties

De behandelingen met de T-away zijn weefselvriendelijk en geschikt voor het verwijderen van:

 • Couperose (gesprongen rode adertjes);
 • Spider Naevus (spinvormige gesprongen adertjes);
 • Bloedblaasjes;
 • Pigmentvlekken;
 • Ouderdomsvlekken;
 • Fibromen (steelwratjes);
 • Ouderdomswratten;

Voorafgaand aan een behandeling neemt één van onze specialistes een korte intake met je door waarin we jouw huid en algehele gezondheid analyseren. De specialiste geeft je voorafgaand aan jouw behandeling een goede indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is om jouw huidproblemen te verwijderen. Na afloop van de behandeling plannen we een nacontrole die 6 weken later plaatsvindt. We kijken dan of de huid goed is geheeld en of alles naar wens is verwijderd.

Goed om te weten:

Een cosmetische behandeling kan risico's  en ongemak met zich meebrengen
- ongemak na de behandeling zoals zwelling of roodheid
- hoewel ongebruikelijk kan in enkele gevallen de behandeling een klein zichtbare weefselverandering of
littekenvorming met zich meebrengen
- er kan een tijdelijke verkleuring van de huid ontstaan
- het is gebruikelijk dat er korstvorming ontstaat, dit verdwijnt na gemiddeld 10 dagen
- de behandelde huid hersteld normaal gesproken binnen enkele dagen, maar kan tot 4 weken duren

 

 

T-Away

€ 27,50 /5min

T-Away

€ 55,00 /10min

T-Away

€ 77,50 /15min

De behandeling: couperose verwijderen

De behandeling: bindweefsel bult verwijderen

Niet doen na de behandeling!

Hieronder vind je nog een aantal belangrijke zaken die belangrijk zijn om te weten voordat je met de T-Away begint.

 • Allereerst dien je na een behandeling hete en natte plaatsen (zoals sauna‘s en zwembaden) te vermijden gedurende 72 uur na de behandeling.
 • Je dient na een behandeling zonlicht zoveel mogelijk te mijden gedurende 6 weken. Omdat je niet 6 weken binnen kunt blijven, adviseren wij je een product met een zonnefilter.
 • Je dient het gebruik van elk type cosmetische producten die parfum of andere irriterende ingrediënten bevat te mijden, gedurende een periode van minimaal 72 uur na de behandeling. De Minerale Make-up producten van Youngblood mag je al na 24 uur gebruiken.

Nabehandeling

 • Stap1) Céll Fùsion C Intensive Post A.D :S.O.S crème om de beschermingsfunctie van de huid te herstellen. De intensive Post A.D. crème heeft een herstellende werking op de huidbarrière en natuurlijke lipiden laag van de huid. Het beschermt de huid tegen irritatie en heeft een verhelderend effect. Na een huidbeschadiging of intensieve behandeling zoals: CO₂ Laser, verwijderen van vlekken, milia, etc. kan het gebruikt worden om bijwerkingen en pigmentstoringen te voorkomen en de huid plaatselijk te hydrateren. Breng  naar behoefte, minimaal 2 maal daags voor de eerste 10 dagen, een kleine hoeveelheid van de crème plaatselijk aan op het probleem gebied.
 • stap 2) Rejuve Sunscreen 100 SPF50+/PA++++:Maximale bescherming tegen UV-A en UV-B stralingen. De huid heeft 24 uur per dag bescherming nodig. Vooral na een intensieve behandeling. Deze maximale zonbescherming beschermd de huid tegen UV-A en UV-B stralingen doormiddel van SPF 50+ en PA++++. Het bevat veel extra beschermende stoffen om de reeds beschadigde huid optimaal te verzorgen. Tevens is deze crème niet vet op de huid. Gebruik Céll Fùsion C Rejuve Sunscreen 100 SPF50+/PA++++Dagelijks 30 minuten voordat men naar buiten gaat, hoeveelheid ten grote van 2 vingerkootjes van wijsvinger, aanbrengen op het hele gelaat, hals en decolleté. Indien nodig meerdere keren per dag aanbrengen. Als men langduriger buiten is, iedere twee uur herhalen.

Céll Fùsion CRejuve Sunscreen 100 SPF50+/PA++++

€ 55,- /

Céll Fùsion CIntensive Post A.D.

€ 22,50 /

Controle en eventuele nabehandeling na 6 weken

Onderdeel van jouw T Away behandeling is de gratis* nabehandeling na 6 weken. Dit doen we om er zeker van te zijn dat jouw huid goed en gezond is geheeld. *nabehandeling van hetzelfde plekje is gratis.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wist je dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt? Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Wij checken voor je of jouw verzekering jouw behandelingen vergoed. Lees hier meer over de vergoedingen!

Heb jij last van rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes of vlekjes?

Wij verwijderen deze huidoneffenheden snel en veilig!
Comments are closed.