fbpx

T-Away

T-Away Delft

Huidoneffenheden verwijderen

Een mooie huid is glad en gezond. Het is dus heel normaal dat jij je stoort aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in jouw gezicht of op je lichaam. Gelukkig kunnen we daar iets aan doen bij Ambiance Beauty in Delft. Met de T-away neem je binnen enkele minuten afscheid van couperose, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat!

Voorafgaand aan een behandeling neemt één van onze specialistes een korte intake met je door waarin we jouw huid en algehele gezondheid analyseren. De specialiste geeft je voorafgaand aan jouw behandeling een goede indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is om jouw huidproblemen te verwijderen. Na afloop van de behandeling plannen we een gratis nabehandeling die 6 weken later plaatsvindt. We kijken dan of de huid goed is geheeld.

Actie: eerste behandeling gratis. Je kunt nu gratis één steelwratje, bloedblaasje of gesprongen adertje met de T-AWAY laten verwijderen. Bent je tevreden over het resultaat, dan kunnen we er gelijk meer behandelen. Je betaalt voor een vervolgbehandeling 27,50 euro per 5 minuten met een maximum van 77,50 euro.

Huidindicaties

De behandelingen met de T-away zijn weefselvriendelijk en geschikt voor het verwijderen van:

  • Couperose (gesprongen rode adertjes);
  • Spider Naevus (spinvormige gesprongen adertjes);
  • Bloedblaasjes;
  • Pigmentvlekken;
  • Ouderdomsvlekken;
  • Fibromen (steelwratjes);
  • Ouderdomswratten;

T-Away

€ 27,50 /5min

T-Away

€ 55,00 /10min

T-Away

€ 77,50 /15min

De behandeling: couperose verwijderen

De behandeling: bindweefselbult verwijderen 

Belangrijk om te weten

Hieronder vind je nog een aantal belangrijke zaken die belangrijk zijn om te weten voordat je met de T-Away begint.

  • Allereerst dien je na een behandeling hete en natte plaatsen (zoals sauna‘s en zwembaden) te vermijden gedurende 72 uur na de behandeling.
  • Je dient na een behandeling zonlicht zoveel mogelijk te mijden gedurende 6 weken. Omdat je niet 6 weken binnen kunt blijven, adviseren wij Céll Fùsion C Sunblock SPF47/PA++ 70 ml.
  • Je dient het gebruik van elk type cosmetische producten die parfum of andere irriterende ingrediënten bevat te mijden, gedurende een periode van minimaal 72 uur na de behandeling. De Minerale Make-up producten van Youngblood mag je al na 24 uur gebruiken.

Bescherm jouw huid goed

Na de behandeling met de T Away raden we je met klem aan om een post laser crème en de sunblock van Céll Fùsion C te gebruiken. Jouw huid is na behandeling extreem gevoelig voor schadelijk UV licht. De sunblock beschermt jouw huid hiertegen. De Céll Fùsion C sunblock SPF47/PA++ 70 ml.

Sunblock

€ 39,50 /

Postcream

€ 19,95 /

Controle en eventuele nabehandeling na 6 weken

Onderdeel van jouw T Away behandeling is de gratis* nabehandeling na 6 weken. Dit doen we om er zeker van te zijn dat jouw huid goed en gezond is geheeld. *nabehandeling van hetzelfde plekje is gratis.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wist je dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt? Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Wij checken voor je of jouw verzekering jouw behandelingen vergoed. Lees hier meer over de vergoedingen!

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!
Comments are closed.