fbpx

Sepai

sepai

Ontstaan uit wetenschap, 100% puur en een beleving voor de zintuigen.

De fundering van Sepai berust zich op wetenschap en de nieuwste technologie met een diep begrip voor wat de huid werkelijk nodig heeft.

De visie van Sepai is dat schadelijke en onnodige ingrediënten en vulmiddelen worden weggelaten. Dit om ruimte te maken voor complexen met een bewezen werking op de meeste actuele schadelijke invloeden tegen huidveroudering.

De huid krijgt 100% wat het nodig heeft in de meest pure vorm. Het resultaat is een stralende huid, 24 uur per dag.  Omdat de producten werken als een personal trainer wordt de huid steeds fitter naarmate je de producten langer gebruikt.

Naast effectiviteit speelt ook beleving een rol. Nieuwe liftende en drainerende massages resulteerde in 2018 in 4 zeer effectieve behandelingen. Niet alleen het resultaat op de huid is prachtig. De geuren zijn een genot voor de zintuigen en de massages zeer ontspannend.

3D Facial Lifting

€ 135,- /

Signature Customize

€ 135,- /

Perfect Luminous

€ 135,- /

Post Party Facial

€ 135,- /

Nieuw in 2019 URBAN Treatment

De vernieuwde productlijn  URBAN van Sepai staat voor unieke huidverdediging tegen externe agressors. De meest belangrijke preventie tegen huidveroudering. URBAN is een onmisbare huidbeveiligingstechnologie aangepast aan de moderne levenstijl, dankzij de drievoudige werking: anti vervuiling, antioxidant en herstel. Als je een behandeling boekt met de actiecode: URBAN2019 betaal je 150 euro en ga je niet alleen met een prachtige huid naar huis, maar heb je ook een geweldig product om de huid mee te onderhouden. Let op: de actiecode is eenmalig te gebruiken.

URBAN

€ 150,- /

Uw huidanalyse door middel van een genen test (optioneel)

Weet jij met zekerheid dat jouw lichaam zich goed kan wapenen tegen toxines en vrije radicalen? Wist je dat in je genen geschreven staat of je aanleg hebt voor rimpels, verslapping en pigmentvlekken?

Ervaar je veel gevoeligheid en ongemak en begrijp je niet waarom? Of misschien verwacht je veel van een behandeling en blijft het resultaat uit of stelt deze teleur. Vanaf nu maakt Ambiance Beauty samen met Gen Decode Skincare het mogelijk jouw genen te analyseren die jouw huidbeeld bepalen. De mens bevat ongeveer 26000 genen. 24 daarvan dragen belangrijke informatie over uw huid.  Gen Decode leest de fouten in de genen (SNP) die bepaalde problemen veroorzaken. Natuurlijk kunnen we met onze huidverzorging en behandelingen je DNA niet veranderen maar we kunnen de huid extra ondersteunen, precies waar nodig.

Wat kunnen wij met deze informatie? 100% maatgemaakte huidverzorging, behandelingen en suppletie advies

De genetische test, een aantal belangrijke persoonlijke vragen en foto’s van de huid geven de ontwikkelaars van Sepai Gen Decode de mogelijkheid op maat gemaakte instituut behandelingen voor je te ontwikkelen en/of een klein of zeer uitgebreid verzorgingsplan voor thuis. Je ontvangt een persoonlijk rapport met belangrijke informatie over je huid. Deze informatie kunnen wij vertalen naar lifestyle advies en wij weten precies welke behandelingen wel, en welke niet geschikt zijn om je huid te verbeteren en optimaliseren.

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!
Comments are closed.