fbpx

Murad Skincare

Murad

Murad Skincare is gebaseerd op wetenschappelijk en klinisch onderzoek

Centraal bij Dr. Murad staat het gepatenteerde Cellular Water Principe: 'de basis van een gezonde huid is vermogen van iedere cel om vocht vast te houden'. Daarom, als we sterkere cellen vormen, kunnen we ziekten bestrijden en de tekenen van het ouder worden vertragen”. Dit is de basis van de Dr. Murad producten!

Dr. Murad was het eerste doktersmerk dat zijn ingrediënten langs de hoge maatstaven van farmaceutische richtlijnen legde, want naast het feit dat Dr. Murad dermatoloog is, is hij ook apotheker en onderzoeker. Dr. Murad heeft vele patenten achter zijn naam staan, die weer door andere huidverzorgingsmerken worden gebruikt.

Kortom, Murad Skincare is van A-kwaliteit!

Een uitgebreide lijn van verzorgingsproducten die elkaar uitstekend aanvullen. De huidverzorgingsproducten uit de verschillende lijnen zijn goed met elkaar te combineren, zodat wij voor u een huidverzorgingsregime op maat kunt samenstellen. Dr. Murad heeft een ingenieus en duidelijk 3-stappen systeem aan zijn producten toegekend, zodat het voor iedereen duidelijk is, hoe een huidverzorgingsregime op maat kan worden gemaakt.

Murad gezichtsbehandelingen

Het level bepaalt de intensiteit van de gezichtsbehandeling. Level 1 is basic, level 2 medium en in level 3 wordt er optimaal gebruik gemaakt van de meest intensieve werkstoffen voor het beste resultaat. Je bepaalt zelf de intensiteit aan de hand van jouw persoonlijke wensen.

Level 1

€ 95,0 /

Level 2

€ 110,- /

Level 3

€ 137,5 /

 

Technoceuticals® Powerpeeling

De wetenschappelijke innovatie Technoceuticals van Murad is de nieuwste generatie producten die werken als powerboosters op de huid. De behandeling bestaat uit een zachte huidvriendelijke opbouw van verschillende zuren op lagere levels, gecombineerd  met een flinke dosis modern denken. Lees hier meer over!

IP5

€ 137,5 /

1x Retinol

€ 137,5 /

6x Retinol

€ 725,- /

 

Overige behandelingen en prijzen

5x Acne

€ 425,- /

6x Level 3

€ 725,- /

12x Level 3

€ 1399,- /

Startpakket

Laat het team van Ambiance Beauty een startpakket voor je maken. Dit is een voordeliger pakket dan de behandelingen apart aan te schaffen ook krijg je meteen de juiste producten mee die passen bij jouw huidtype. Het startpakket bestaat uit 3 gezichtsbehandeling van Level 3 en een huidverzorgingspakket t.w.v. € 100,00. Voor maar € 399,00!

Webshop

Wij verkopen alle producten van Murad ook in onze webshop!

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!
Comments are closed.