fbpx

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Huidoneffenheden verwijderen met microdermabrasie

We worden graag mooi oud. Maar door vervelende vlekjes, ongewenste rimpeltjes, donkere kringen en een grauwe huid zien we er soms ouder uit dan we ons voelen. Ons spiegelbeeld zegt iets anders dan we willen horen. Maar dat hoeft niet!

Wij werken met de nieuwste generatie Deep Clean Microdermabrasie. Deep Clean Microdermabrasie kan het best omschreven worden als een gecontroleerde peeling van de huid. Met deze methode kunnen oppervlakkig gelegen rimpeltjes of vlekjes heel gericht worden aangepakt.

De volgende huidproblemen kunnen worden behandeld met microdermabrasie:

  • Onregelmatige teint en/of zonneschade;
  • Verwijde en duidelijk zichtbare poriën;
  • Een verstopte, dikke huid;
  • Vale, grauwe en futloze huid;
  • Diepere lijnen.

Een behandeling met Deep Clean Microdermabrasie verminderd aanzienlijk de dode huid laag en levende cellen nemen in aantal toe van 40% naar maar liefst 65% in 14 dagen! Het resultaat: een zichtbaar jongere huid.

De techniek

De dode huidcellen worden verwijderd van de huid en afgezogen door een handstuk tezamen met vuile aluminiumoxide kristallen. Voor het behalen van een gelifte, stevigere en verbeterde huid met een mooie glans en teint. De Deep Clean Microdermabrasie techniek geeft door de aluminiumoxide kristallen (een van de krachtigste mineralen in de natuur) en de vacuüm zuigfunctie een zeer intensieve peeling.

Huidfasen

Een jonge huid is van nature glad en rimpelloos. Naarmate we ouder worden, vermindert de elasticiteit en het zelfherstellend vermogen van de huid, waardoor rimpels en plooien verschijnen. Vaak gaat dat gepaard met onregelmatigheden en kleurveranderingen. Dit wordt veroorzaakt door in- en externe factoren. Denk aan genen, maar ook aan overmatige blootstelling aan zonlicht, ongezonde voeding en roken.

1

€ 135,- /

3

€ 350,- /

6

€ 649,- /

Het resultaat

Al direct na de behandeling treedt er zichtbaar resultaat op. De nieuwe huidlaag verzorgt een stralend vitaal effect. Dit positieve korte termijn effect maakt de behandeling erg vriendelijk. Maar bij huidverbetering gaat het natuurlijk juist om de lange termijn effecten. Voor langdurig huidverbeterend resultaat raden we u daarom aan om voor een kuur te kiezen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wist je dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt? Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Wij checken voor je of jouw verzekering jouw behandelingen vergoed. Lees hier meer over de vergoedingen!

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!
Comments are closed.