Cosmedische peelings

MESOPEELS

Een peeling is een  doeltreffende techniek om direct een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlagen te verkrijgen. Hierdoor ontstaat er een verdikking van de huid, een stimulatie in de aanmaak van de collageen- en elastinevezels, een egaler huidbeeld doordat pigmentvlekken worden aangepakt en een verbeterde doorbloeding. Met mesopeels bieden wij u cosmedische huidverbetering op het hoogste niveau. Uw voor en na foto’s spreken voor zich.

ENKELVOUDIGE PEELINGS

Glycolzuurpeeling is aangewezen als intensieve behandeling van de door licht verouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid.
Salycylzuurpeeling is ideaal voor de behandeling van de vette huid, verzacht huid oneffenheden van de acné huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel. Mandelicpeeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acné en hypergepigmenteerde huid die verouderingstekens vertoont. 
Lacticpeeling is de aangewezen peeling voor de behandeling van kleine rimpels en de fotoveroudering van de huid. Dankzij de stimulatie van de collageen- en elastinevezels. 

GECOMBINEERDE PEELINGS

Onze innovatieve gecombineerde peelings bieden een gepersonaliseerde oplossingen voor ieder huidprobleem. De combinatie van verschillende zuren optimaliseren het resultaat.

Mesopeel Melanostop en melanostop +
Melanostop peeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acné en de (plaatselijk) hypergepigmenteerde huid

Mesopeel Azelan  bij de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acné huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel.

Mesopeel Modified Jessner 
Intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid. Vlekken, acné en gematigde veroudering.

INTENSIEVE ANTI-AGING

 

Medium rimpels tot 55 jaar; Mesoéclat
Huidveroudering is het aftakelingsproces van de huid in de loop van het leven. UV-stralen, gecombineerd met genetische -en omgevingsfactoren zoals roken en vervuiling, bepalen de vooruitgang van dit proces.
De Mesoéclat methode werd speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme te activeren, het organisme te bevorderen en te strijden tegen de verschillende huidverouderingsfactoren. Deze methode veroorzaakt een celvernieuwing die de huid zijn vitaliteit en elasticiteit teruggeeft. De kuur bestaat uit 5 behandelingen verdeeld over 5 weken. Het is verstandig de huid eerst een voorbereidende peeling te laten ondergaan.
Diepe rimpels 
Mesopeel Piruvex voor diepe rimpels Is aangewezen voor een intensieve en zeer efficiënte behandeling van de ernstig fotoverouderde huid.
ANTIOXIDANTEN BOOST; Energy c treatment Soms is het nodig de huid weer in zijn beschermende functie te helpen, combineer je behandelingen met de Energy c treatment.
PRIJZEN
Light 5 behandelingen  €450,- (enkelvoudige peelings -opbouwen in laagjes)
Medium 5 behandelingen €599,-( enkelvoudige peelings -opbouwen naar gecombineerde zuren)
Strong 8 behandelingen rimpels /verslapping / Energy C €899,-meso éclat  5 behandelingen   €750,- + gratis prep treatment van t.w. €90,-incl. crème.
energy c 5 behandelingen  €750,- incl. crème.Losse behandelingen vanaf €90,-tot €150,- 

 

Comments are closed.