Cosmedische peelings

cosmedische peelings

Een peeling is een  doeltreffende techniek om direct een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlagen te verkrijgen. Hierdoor ontstaat er een verdikking van de huid, een stimulatie in de aanmaak van de collageen- en elastinevezels, een egaler huidbeeld doordat pigmentvlekken worden aangepakt en een verbeterde doorbloeding. Met mesopeels bieden wij u cosmedische huidverbetering op het hoogste niveau. Uw voor en na foto's spreken voor zich.

Enkelvoudige peelings

  • Glycolzuurpeeling: is aangewezen als intensieve behandeling van de door licht verouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid. 
  • Salycylzuurpeeling: is ideaal voor de behandeling van de vette huid, verzacht huid oneffenheden van de acne huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel. 
  • Mandelicpeeling: is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acne en hypergepigmenteerde huid die verouderingstekens vertoont. 
  • Lacticpeeling: is de aangewezen peeling voor de behandeling van kleine rimpels en de fotoveroudering van de huid. Dankzij de stimulatie van de collageen- en elastinevezels. 

Gecombineerde peelings

Onze innovatieve gecombineerde peelings bieden een gepersonaliseerde oplossingen voor ieder huidprobleem. De combinatie van verschillende zuren optimaliseren het resultaat.

  • Mesopeel Melanostop: melanostop peeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acne en de (plaatselijk) hypergepigmenteerde huid.
  • Mesopeel Azelan: bij de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acne huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel.
  • Mesopeel Modified Jessner: intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid. Vlekken, acne en gematigde veroudering.

3x Light

€ 475,- /

6x Medium

€ 899,- /

12x Strong

€ 1749,- /

Intensieve anti-aging

Huidveroudering is het aftakelingsproces van de huid in de loop van het leven. UV-stralen, gecombineerd met genetische -en omgevingsfactoren zoals roken en vervuiling, bepalen de vooruitgang van dit proces.

  • Medium rimpels (tot 55 jaar):  de Mesoéclat methode is speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme te activeren, het organisme te bevorderen en te strijden tegen de verschillende huidverouderingsfactoren. Deze methode veroorzaakt een celvernieuwing die de huid zijn vitaliteit en elasticiteit teruggeeft. De kuur bestaat uit 5 behandelingen verdeeld over 5 weken. Het is verstandig de huid eerst een voorbereidende peeling te laten ondergaan.
  • Diepe rimpels (ouder dan 55 jaar): de Mesopeel Piruvex voor diepe rimpels is aangewezen voor een intensieve en zeer efficiënte behandeling voor de ernstig fotoverouderde huid.
  • Antioxidanten Boost (Energy C Treatment): soms is het nodig de huid weer in zijn beschermende functie te helpen, combineer dan je behandelingen met de Energy C Treatment!

5x Meso Éclat

€ 750,- /

5x Energy C

€ 750,- /

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!
Comments are closed.