fbpx

La Colline

La Colline

Het cosmeticahuis La Colline is opgericht in Zwitserland en is het resultaat van de samenwerking tussen Zwitserse biologen en een team van cosmeticadeskundigen. Het concept van La Colline is gebaseerd op de unieke combinatie van Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering en actieve plantaardige extracten.

Celvernieuwing

De onderzoekers van de La Colline Laboratoria hebben zich toegelegd in hun werk op de studie naar celvernieuwing en de activering van metabolische energie van de cel. Dit proces is met succes vertaald naar de toepassing in cosmetica.

De huidcel en zuurstof

Zo is het team erin geslaagd een methode te ontwikkelen waarmee het zuurstofgebruik van de huidcellen exact te meten is. Met deze experimenten was het mogelijk het gepattenteerde CMA complex, oftewel de Cel Metabolisme Activering, te ontwikkelen. Deze formule heeft een unieke en vernieuwende combinatie van biologische en fysiologische bestanddelen.

Skinology

€ 129,- /

Eyeology

€ 129,- /

Lift & Light

€ 129,- /

Oosterse massages en wellness

Bij behandelingen in de La Colline instituten wordt gebruik gemaakt van authentieke Oosterse massagetechnieken. Door de holistische benadering van schoonheidsbehandelingen bereikt u een totale ontspanning van lichaam en geest. Een unieke ervaring!

6x

€ 725,- /

12x

€ 1399,- /

Startpakket

Bij Ambiance Beauty in Delft kan je ook beginnen met een startpakket van 3 behandelingen inclusief een huidverzorgingspakket (t.w.v. € 100,00) afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Prijs € 475,00!

Webshop

Wij verkopen alle producten van La Colline ook in onze webshop!

Comments are closed.