fbpx

Eerste keer?

Intake Ambiance Delft

Intake

Of je nu komt voor een ontspannende behandeling, het optimaliseren van de huidconditie of het oplossen van een storend probleem aan gezicht of lichaam. De huidspecialistes van Ambiance Beauty zullen eerst jouw wensen zo volledig mogelijk in kaart te brengen. Dit gebeurd tijdens de intake. Tijdens deze intake zullen wij door middel van een vragenlijst, eventuele foto's en een gesprek een compleet beeld schetsen van de mogelijkheden.

Kennismakingsbehandeling

Direct kennismaken met een behandeling en een specialiste bij Ambiance Beauty kan ook. Ook nu starten we met een intake. Vervolgens wordt er voor een merk en behandeling gekozen. Aan het eind van de kennismakingsbehandeling krijgt je een compleet huidadvies, gebaseerd op onze bevindingen en natuurlijk op jouw persoonlijke wensen. Je weet na deze behandeling precies welke vervolgbehandelingen mooi aansluiten.

Céll Fùsion C

€ 92,50 /90min

Murad

€ 92,50 /90min

La Colline

€ 135,00 /90min

Sepai

€ 135,00 /90min

 

 

Een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse met behulp van een genen test!

Weet jij met zekerheid dat jouw lichaam zich goed kan wapenen tegen toxines en vrije radicalen? Wist je dat in je genen geschreven staat of je aanleg hebt voor rimpels, verslapping en pigmentvlekken?

Ervaar je veel gevoeligheid en ongemak en begrijp je niet waarom? Of misschien verwacht je veel van een behandeling en blijft het resultaat uit of stelt deze teleur. Ambiance Beauty maakt samen met Gen Decode Skincare het mogelijk jouw genen te analyseren die jouw huidbeeld bepalen. De mens bevat ongeveer 26.000 genen. 24 daarvan dragen belangrijke informatie over jouw huid.  Gen Decode leest de fouten in de genen (SNP) die bepaalde problemen veroorzaken. Natuurlijk kunnen we met onze huidverzorging en behandelingen je DNA niet veranderen maar we kunnen de huid extra ondersteunen, precies waar nodig.

Wat kunnen wij met deze informatie?

100% maatgemaakte huidverzorging, behandelingen en suppletie advies

De genetische test, een aantal belangrijke persoonlijke vragen en foto's van de huid geven de ontwikkelaars van Sepai Gen Decode de mogelijkheid op maat gemaakte instituut behandelingen voor je te ontwikkelen en/of een klein of zeer uitgebreid verzorgingsplan voor thuis. Je ontvangt een persoonlijk rapport met belangrijke informatie over je huid. Deze informatie kunnen wij vertalen naar lifestyle advies en wij weten precies welke behandelingen wel, en welke niet geschikt zijn om je huid te verbeteren en optimaliseren. Lees hier meer over Sepai Gen Decode en de prijzen!

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!
Comments are closed.