Intake -Kennismakingsbehandeling – Genetische test

INTAKE

Of je nu komt voor een ontspannende behandeling en het optimaliseren van de huidconditie of het oplossen van een storend probleem aan gezicht of lichaam;
de huidspecialistes van Ambiance Beauty zullen eerst jouw wensen zo volledig mogelijk in kaart te brengen. Dit gebeurd tijdens de intake.
Tijdens deze intake zullen wij door middel van een vragenlijst, eventuele foto’s en een gesprek een compleet beeld schetsen van de mogelijkheden.
KENNISMAKINGSBEHANDELING
Kennismaken  met een behandeling en een specialiste  bij Ambiance Beauty kan ook. Ook nu starten we met een intake. Vervolgens wordt er voor een merk en behandeling gekozen. Aan het eind van de kennismakingsbehandeling krijgt je een compleet huidadvies, gebaseerd op onze bevindingen en natuurlijk op jouw persoonlijke wensen.
Je weet na deze behandeling precies welke vervolgbehandelingen mooi aansluiten.
KENNISMAKINGSBEHANDELING
Cell Fusion 90 min. 89,-
Murad 90 min. 89,-
la colline 90 min. 129,-
Sepai 90 min. 129,-

 

Een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse met behulp van een genen test

Weet jij met zekerheid dat jouw lichaam zich goed kan wapenen tegen toxines en vrije radicalen? Wist je dat in je genen geschreven staat of je aanleg hebt voor rimpels, verslapping en pigmentvlekken?
Ervaar je veel gevoeligheid en ongemak en begrijp je niet waarom? Of misschien verwacht je veel van een behandeling en blijft het resultaat uit of stelt deze teleur. Vanaf nu maakt Ambiance Beauty samen met Gen Decode Skincare het mogelijk jouw genen te analyseren die jouw huidbeeld bepalen. De mens bevat ongeveer 26000 genen. 24 Daarvan dragen belangrijke informatie over jouw huid.  Gen Decode leest de fouten in de genen (SNP) die bepaalde problemen veroorzaken. Natuurlijk kunnen we met onze huidverzorging en behandelingen je DNA niet veranderen maar we kunnen de huid extra ondersteunen, precies waar nodig.

Wat kunnen wij met deze informatie?
100% maatgemaakte huidverzorging, behandelingen en suppletie advies

De genetische test, een aantal belangrijke persoonlijke vragen en foto’s van de huid geven de ontwikkelaars van Sepai Gen Decode de mogelijkheid op maat gemaakte instituut behandelingen voor je te ontwikkelen en/of een klein of zeer uitgebreid verzorgingsplan voor thuis. Je ontvangt een persoonlijk rapport met belangrijke informatie over je huid. Deze informatie kunnen wij vertalen naar lifestyle advies en wij weten precies welke behandelingen wel, en welke niet geschikt zijn om je huid te verbeteren en optimaliseren.

Comments are closed.