Cryotherapie

AFSLANKEN EN VERSTEVIGEN MET CRYOTHERAPIE

Afslanken op de zones waar dat rolletje ook na diëten maar niet verdwijnt, terwijl je ontspannen ligt met een tijdschrift en relaxed muziekje op de achtergrond. Te mooi om waar te zijn of toch niet?

Vetcellen zijn heel gevoelig voor kou. Daar maken wij gebuik van met de Cryo 21. De oplossing tegen hardnekkige vetrolletjes, lovehandles, onderkinnen en cellulites. Hoeveel centimeter je per behandeling gemiddeld kunt verliezen wordt duidelijk tijdens een eerste proefbehandeling.

Hoe werkt cryo-therapie? Onze cryo-therapie biedt alle voordelen van de ijskou zonder de nadelen. De Cryo 21 kan koude produceren met behulp van een thermo-elektrische kop. Deze kou komt tot 1 cm diepte in de huid. De thermo elektrische kop fungeert als ijsblokje en wordt vooraf ingesteld tussen de -8 en -10 graden celcius. Doordat de huid een thermische schok ervaart, zonder enig risico op schade, kristalliseert het vet in de behandelde zone en verlaat het lichaam. Dat natuurlijke proces maakt het celomhulsel kapot: het barst geleidelijk en zal uiteindelijk breken. Zonder die bescherming sterft de kern. Het vet dat gevangen zat, ontsnapt en wordt geleidelijk langs natuurlijke weg geëlimineerd. De lipiden worden afgevoerd via de lever en het lymfestelsel.

De door de cryo toegebrachte kou stimuleert ook de spieren, draineert en zet de fibroblasten weer aan het werk. Omdat het lichaam zich instinctief gaat terug verwarmen zorgt cryotherapie voor een verbetering van de bloedcirculatie. Dit verbeterd het algehele huidbeeld. Putjes verdwijnen en de huid ondergaat een verstrakking. Ernstig verslapte accordeon-armen zien er bijvoorbeeld na 1 sessie al veel strakker uit. Voor het afslankende resultaat mag de klant eens per 2 weken een sessie ondergaan. Hoe kleiner de zone, hoe indrukwekkender het resultaat. Voor cellulite adviseren we 1 tot 2 sessies per week.

Hoe lang duurt de behandeling? De behandeling; die ongeveer 30 minuten in beslag neemt wordt ervaren als zeer ontspannend en is volledig pijnloos. Er is geen sprake van herstel tijd.

Welke resultaten kunt u verwachten? Direct na de behandeling is een afname van het plaatselijke vet meetbaar. De resultaten verschillen van 1 tot 4 cm en nemen nog toe gedurende de daarop volgende weken. Het lichaam wordt bij elke sessie verder geboetseerd; wat het meeste stoort wordt weggewerkt. Aangezien de vetcellen worden vernietigd kun je het resultaat als definitief beschouwen. Net als na een liposuctie, maar zonder de pijn en de blauwe plekken van een chirurgische ingreep. Als de client niet in gewicht bijkomt zijn de resultaten blijvend.

Welke zones zijn goed te behandelen met de cryo?

  • cellulitus,
  • het zwembandje dat boven de broek uitpuilt,
  • love handles,
  • onderkin,
  • rijbroek,
  • een bolstaand buikje.

KOU EN LICHT; DE IDEALE COMBINATIE

Rood licht verhoogt de productie van collageen, herstelt de cell functie, voorziet in energie voor cell vernieuwing en zorgt voor voeding en transport op cellulair niveau.
Door onze lichttherapie van de Beautyangel te combineren verhogen we de thermische shock in de cel.
Het voordeel: je verliest meer centimeters en de huid verjongt.

 

CRYOTHERAPIE PRIJZEN

Kennismaking Cryo-therapie 75 euro (vind de speciale aktiecode op de homepage en geniet van extra voordeel)

upgrade beautyangel 25 euro

Bij aankoop van een kuur krijgt je jou eerste behandeling gratis.

Per behandeling 100,-
6 behandelingen vraag naar de meest actuele aanbieding
12 behandelingen vraag naar de meest actuele aanbieding
Uw Cryo-kuur word een nog groter succes met ons detoxprogramma -een algehele boost voor uw gezondheid 129,- Inclusief complete handleiding en detox supplementen kit.

OOK TE BEHANDELEN MET CRYOTHERAPIE

  • couperose
  • de huid rondom de ogen :tegen vetwallen , vochtwallen en fijne lijntjes
  • lipvolume en de lijntjes op de bovenlip (plooirokje)
  • verminderde haargroei op de hoofdhuid

Comments are closed.