fbpx

Céll Fùsion C

Cell Membrane Structure

Céll Fùsion C ontwikkelt verzorgingsproducten tegen huidveroudering maar bovenal cosmetische verzorging bij huidproblemen. De producten worden geadviseerd door  dermatologen, plastisch chirurgen, medi-spa’s en huidverzorging professionals over de gehele wereld. Dankzij uitgebreide consulten, intensieve behandelingen en oogwaardige huidverzorgings protocollen hervindt de huid haar balans, energie en een jeugdige uitstraling.

CMS Dual Liposomen Technologie

Dankzij de nieuwste technologie vormt Céll Fùsion C een dubbele lipide opbouw in exact dezelfde structuur als de natuurlijke intercellulaire lipide. Hierdoor herstellen huidproblemen snel en door het herstellen van de beschadigde lipide barrière, hervindt de huid zijn originele conditie.

CMS Technologie

Dankzij de zeer fijne structuur van de ingrediënten en de hoge concentratie van ingrediënten, zijn de producten uitermate effectief. Door de combinatie met de dubbele liposomentechniek zijn de producten van CMS ook nog in staat om in de juiste huidlagen te werken.

Level 1

€ 92,50 /

met créme masker

Level 2

€ 110,00 /

met vlies

Level 3

€ 135,00 /

met toxpeel en vlies

Waar staat CMS voor?

CMS staat voor Cel Membraan Structuur; een uniek lipide-membraan complex, dat vergelijkbaar is met de lipidelagen in de membranen van de keratinocyten. CMS herstelt de huid en zorgt voor behoud. CMS gebruikt een dubbele liposomentechnologie, een combinatie van liposomen substanties: natuurlijke lecithine, ceramide, fytosterolesters, squaleen, cholesterol, triglyceriden, linolzuur, gestabiliseerde neosomen en dertig werkzame stoffen, waaronder vitaminen, eiwitten, saccharoïden en plantaardige extracten. CMS beschermt de gevoelige huid, herstelt de huid van foto-oxidatie en is een antioxidant

CMS heeft de mogelijkheid om dankzij de dubbele liposomentechniek door te dringen in de huid, zonder dat het kunstmatige geurstoffen, pigmenten en lanoline andere stoffen meeneemt. CMS zorgt er te allen tijde voor dat de activering en stabilisering van ingrediënten gebaseerd is op de fysiologische kenmerken van de huid en een veilige opname.

5x Level 3

€ 499,00 /

6x

€ 725,00 /

12x

€ 1399,00 /

Startpakket

U kunt ook kiezen voor een startpakket:  3 behandelingen (level 2 en 3) incl. huidverzorgingspakket (t.w.v. € 100,00). Totaal prijs is € 375,00.

Webshop

Wij verkopen alle producten van Cell Fusion ook in onze webshop.

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!
Comments are closed.