SO-UP Reloaded

Tart de zwaartekracht

Een behandeling met de So-Up bestaat uit 6 intensieve technieken. Deze technieken komen allemaal aan bod tijdens een behandeling voor het gezicht (105 minuten) of het lichaam (60 minuten).

Wat behandelen wij met So-Up?

Gelaat: verslapping, rimpels, volume (filler behandeling), uitstraling en teint
Lichaam: verslapping van billen, benen, buik en armen, cellulite en vet/vocht ophopingen.

Welke technieken worden er gebruikt?

1) Lymfe drainage Op zorgvuldige wijze wordt met een speciaal hiervoor bestemde probe afvalstoffen en bacteriën afgevoerd, vochtophopingen verminderd, acne en huidstress behandeld. Deze techniek werkt mooi op cellulite en ondersteunt bij het afvallen. De behandeling is ontspannend en pijnloos.

2) Bindweefselmassage Met de bindweefsel probe zijn we in staat de microcirculatie, en daardoor de zuurstof en voeding toevoer van de behandelde weefsels te stimuleren. Het huidmetabolisme verbeterd en afvalstoffen worden uit de huid verwijderd. We kunnen een continue bindweefselmassage geven voor een lymfatische drainage en door pulserend te werken is het resultaat verstevigend. Uitermate geschikt voor de behandeling van verslapte contouren en weefsels.

3) Radio frequent behandeling (RF) Radiofrequentie houdt in dat we met elektromagnetische golven een warmte van 40 graden creëren in de huid. Met behulp van deze warmte verhogen wij het energieniveau in de cel waardoor de biologische functies weer hersteld en gestimuleerd worden. Met de frequentie van de So-Up (0.5mhz) bereiken we de belangrijkste huidlagen (de dermis en het bindweefsel) en vermijden we oppervlakkige schade. Het belangrijkste effect is de versteviging die optreed. Dit komt doordat de productie van collageen en elastinevezels wordt geactiveerd en is de huid in staat om o.a. haar verloren spankracht te herstellen.

4) Myo Regenesis Deze speciaal ontwikkelde behandeling met RF (warmtegolven) en rood licht  heeft een sterke stimulerende diepte werken op de probleemzones. Met behulp van de warmtegolven worden de spiervezels in krachtcellen omgezet. Hiermee behandelen we nog eens apart de mimische lijnen op voorhoofd, neuslippen plooi, de veertigers lijnen en de oogzone. Ook voor het lichaam word deze techniek toegepast voor billen en benen, om af te slanken en de behandeling van cellulite en striae.

5) Photo Dynamics De kracht van licht is enorm. Zonlicht bevat een kleurenspectrum waarvan wij 40% kunnen waarnemen. Elke kleur bevat een andere golflengte en snelheid van trillingen. De kleuren variëren van rood, oranje, geel, groen, blauw tot paars. Het effect van kleur eindigt niet als we onze ogen sluiten. Onze cellen hebben licht nodig om goed te kunnen functioneren. De kleur beïnvloed hen, waardoor veranderingen plaatsvinden in de groei en het gedrag van onze cellen. De laatste jaren is de therapeutische toepassing veel bestudeerd. Een recente wetenschappelijke studie ontdekte dat je met de verschillende frequenties van kleur specifieke problemen in de huid kunt oplossen door een cel met de juiste trilling weer in balans te brengen. Met de Su-Up gebruiken wij rood, geel en blauw licht voor o.a. de versterkende, ontgiftende en ontstekingsremmende eigenschappen.

6) Ultrasound staat voor geluidsgolven. Het zijn mechanische trillingen met een frequentie van meer dan 18khz., waardoor er 18000 trillingen per seconde ontstaan. Deze golven zenden energie naar het aandachtspunt in de huid.

 

BEHANDELPRIJS SO-UP  (gezichtsbehandeling)

1 bezoek: So-Up €175,-

Wil jij je huid langdurig verbeteren? 1 behandeling is dan meestal niet voldoende. Afhankelijk van de huidconditie en leeftijd bepalen we hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Wanneer je kiest voor meerdere behandelingen en je deze in maximaal 2 termijnen betaalt profiteer je van een flinke korting.

Jouw voordeel kan oplopen tot wel €700,-.

6 bezoeken: So-Up €899,- (€149,85 per behandeling)

12 bezoeken: So-Up €1599,- (€133,25 per behandeling)

 

BEHANDELPRIJS SO-UP  (lichaamsbehandeling)

1 bezoek: So-Up €100,-

Wil jij je lichaamshuid langdurig verbeteren? 1 behandeling is dan meestal niet voldoende. Afhankelijk van de huidconditie en leeftijd bepalen we hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Wanneer je kiest voor meerdere behandelingen en je deze in maximaal 2 termijnen betaalt profiteer je van een flinke korting.

Jouw voordeel kan oplopen tot wel €,-.

6 bezoeken: So-Up €499,- (€83,16 per behandeling)

12 bezoeken: So-Up €899,- (€74,92 per behandeling)

Comments are closed.