fbpx

Asap

PROFESSIONELE BEHANDELINGEN

 1. de peelings (Asap clinical  peels)  en
 2. de Gym For The Skin behandelingen.

De Asap clinical peels

Deze non invasieve peels revitaliseren en verjongen de huid met een minimale down tijd. Dit betekend dat deze behandelingen probleemloos in een drukke werkweek ingepast kunnen worden. De peelings worden door onze specialiste zorgvuldig opgebouwd in sterkte zodat u zo min mogelijk hinder zult ondervinden na en tussen de verschillende behandelingen.
We kiezen  voor de peelings van Asap bij de volgende indicaties:
 • wanneer we bijvoorbeeld oneffenheden in en op de huid willen behandelen (zonschade, verlitteking),
 • de teint en textuur van de huid willen verbeteren,
 • verwijde poriën en acne willen verbeteren.
 • Een peeling kan ook heel goed werken om lijntjes en rimpels te reduceren.
 • Bij droogte,
 • vochttekort,
 • gevoeligheid en roodheden.
Hoe werkt de peeling
Een peeling werkt door de buitenste laag van de huid te exfoliëren, te prikkelen en daardoor te verbeteren. De huid is ons grootste orgaan en het meest blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan zonlicht, onze seizoenen en verontreinigende schadelijke stoffen. Het is een misvatting dat een peeling agressief moet zijn om zijn werk te kunnen doen.
Bij Ambiance Beauty geloven we in het rustig opbouwen van de behandeling met lage levels peelings. Je komt daarom met een regelmatige frequentie terug om de behandeling te herhalen met een opbouw van sterkte en verschillende zuren.
Wil jij een advies over welke behandeling en frequentie bij jou past? Onze specialistes maken graag een persoonlijk behandelplan.
Peeling behandelplan van 6 keer €299,- (pakket van grauw naar glow)

Deze aanvullingen voor thuis zijn favoriet:

Combineer de behandeling in de salon met een Platinum pack voor thuis en je zult versteld staan van het resultaat. De pack bestaat uit een dag en een nachtcreme. Daarnaast maak je kennis met de 4 krachtige serums van Asap. Onze specialistes kunnen maatgemaakte adviezen geven voor het gebruik van deze pack.

Met behulp van de Asap Liquid Platinum voor thuis  voeg je een nachtbehandeling toe aan de behandeling in ons instituut. De huid versterkt zich door de toevoeging van LarchWoodExtract, SaccharideIsomerate en Arginine.  De productie van collageen wordt verder verbetert. Liquid platinum regenereert, verheldert en verfijnt uw huid terwijl u slaapt. Met een watje of met de handen over gezicht en decolleté verdelen.

Radiance serum: de perfecte ondersteuning om de celvernieuwing te verhogen, de huid te verjongen en te helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie, zonneschade en acne. Witte thee, bosbes en moerbei bieden antioxiderende huidvoordelen. Het radiance serum bevindt zich ook in de Platinum pack.

Gym For The Skin

Onze Asap Gym For The Skin behandelingen  zijn energieboosters  (workouts)  voor de huid. Deze behandelingen kiezen we wanneer we de huid het jaar rond gezond, fit en stralend willen houdend. Naast een grondige reiniging van de huid bestaat iedere behandeling uit een peeling masker, (bindweefsel)massage, en een herstellend behandeling boordevol werkstoffen. We maken onze keuze uit 7 verschillende behandelingen. Deze exclusieve behandelingen zorgen ervoor dat er een grote hoeveelheid actieve ingrediënten en antioxidanten door de huid worden opgenomen. Het resultaat: meer volume, betere hydratie en een egale verfijnde huidtextuur.

Wil jij een advies over welke behandeling en frequentie bij jou past? Onze specialistes maken graag een persoonlijk behandelplan.

 

 1. Gym For The Skin: hydratatie
 2. Gym  For The The Skin: verjongen
 3. Gym For the skin: zuivere huid
 4. Gym for the Skin:textuur verfijnen
 5. Gym for the Skin: pigment
 6. Gym for the Skin: regeneratie
 7. Gym for the Skin: platinum

 

Gym for the skin behandelplan  van 6 keer €725,-

Gym for the skin behandelplan  van 1 keer €95,-/€135,-

Deze aanvullingen voor thuis zijn favoriet:

 

Comments are closed.