fbpx

Body Shock

Body Shock

Wil je dit jaar afscheid nemen van je cellulite, hangbillen en flubber armen?

Wil je af van jouw ongewenste rondingen? Jouw nieuwe body is binnen handbereik! Volg ons bodyshock programma en wij beloven resultaat in 5 weken!

Veranderingen in de hormoonhuishouding, circulatiestoornissen, erfelijkheid, puberteit, zwangerschap of menopauze. Onevenwichtige voeding, stress, te weinig beweging. Allemaal redenen waardoor met de jaren je figuur verandert. 9 op de 10 vrouwen zijn in meer of mindere mate ontevreden. Ben jij ook ontevreden en heb jij het voornemen hier in 2020 iets aan te doen?

Afgelopen jaren is er een verandering gekomen in hoe wij in Nederland naar ons lichaam kijken. Bij Ambiance Beauty bieden wij een totaal concept voor behandelingen voor het lichaam. In 2015 introduceerden wij de cryo (het elimineren van vet door bevriezing), in 2016 introduceerden wij de detox en in 2018 integreren wij de So-up (o.a. voor verstrakking door verwarming) en de Bodyshock formule om samen in 5 weken tijd al tot prachtig resultaat te komen. Of je nu weer een steviger en meer gelift vel wilt, last hebt van putjes of vet op ongewenste plaatsen: wij bieden de oplossing:

  • Lymfedrainage en vochtretentie;
  • Vetcellen verkleinen en elimineren- anti-cellulite;
  • Verstevigen/liften.

Voorbeeld programma van 5 weken

10  gepersonaliseerde behandelingen:

  1. Foto's, meten en wegen;
  2. Peeling van 10 minuten;
  3. Massage met speciaal voor u bereide massage emulsie
  4. Aanbrengen van de Bodyshock Remodelling Mask of Bodyshock Tightening Mask op de te behandelen zone (20 minuten) en laten inwerken van het masker onder de beautyangel of combineerd met So-Up of Cryotherapie.
  5. Aanbrengen Bodyshock Intensifying Cream door middel van een lichte massage waarbij een film-effect gecreëerd wordt dankzij de crème.

Kuren zijn maat gemaakt en daarom op aanvraag!

Ben je geïnteresseerd?

Wij nemen een andere weg naar een mooie huid!
Comments are closed.